Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox One S-ről mi a véleményet...

Bitangjó kérdése:

Xbox One S-ről mi a véleményetek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Érdemes lesz megvenni? Mivel jobb mint a sima One? Valamint elég szar itt a netem, laptopon pl hol van hol nincs. Ez mennyiben befolyásolja majd az XO-t? Köszi előre is!!!

2016. júl. 5. 15:53
 1/4 anonim válasza:
nem vagyok nagy tech arc de ahogy olvastam: a XO slimjnek jobb a hardvere álítólag jobb lesz mint a PS4 NEO-nak és 4K készülék lesz de azért tud 4K mert erősebb bene a hardver tehát a felbontás javul csak de amíg nincs 4K-s TV-d addig felesleges.ja és nyugodtan javítsatok ki ha valamit rosszul írtam. :D
2016. júl. 5. 17:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Majdnem fele akkora mint a sima ONE, beépített táp, akár 2 TB merevlemez, Hdr technológia. A ONE S csak a 4k videokat támogatja. Mondjuk türhető net hozzá mert simán lekap 8-10 Gb frissítést egy játékhoz a ONE. Szerintem simán megéri, én is arra pályázok :D
2016. júl. 6. 08:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hát a nettel nem tudom mi van, lehet h a gépemben van a hiba mert tableton, működik folyamatosan. A 2terra elég korrekt. Azt majdnem elfelejtettem, a feltelepített játékok még mindig kérik a lemezt vagy ha feltelepítem akkor már nem kell neki?
2016. júl. 6. 15:25
 4/4 anonim válasza:

Elegge benne vagyok a temaban:

Az s nem egyenlo az ujabb, erosebb one nal. Most van a sima van, nemsokara lesz slim es lesz egy erosebb, scorpio. A slim szinte ugyan az lesz mint az eredeti one, amite ti gondoltok az a scorpio. Szerintem ertelmetlen slimet venni ha van alap one od. Ha nincs, akkor jo a slim, de ha annyira maniakus vagy, majd valts scorpiora.

Amugy az erosebb konzolok nem nagyon erosebbek. Pl a ps 4k a jatekokon nem fog latszodni az a 4k max ha filmezel. Ez azert lesz igy, mert nem az erosebb konzolra fejlesztenek majd, hanem inkabb az utolso feladat lesz ugymond rahuzni a grafikat. Ami nem egyenlo azzal ha ra fejlesztenek. Nem felytem ki bovebben

A lenyeg, hogyha van mar one od, akkor a slim et felesleges lesz venned, a scorpio miatt.

A netet nem befolyasolja semmi max ha online jatszol.

2016. júl. 10. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!