Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox one vagy xbox 360 kontrol...

Xbox one vagy xbox 360 kontroller?

Figyelt kérdés

Melyik a kényelmesebb/időtállóbb?

Miben különböznek?( A one-nak jó a D-pad-ja? mert a 360-nak szörnyű)

Egyébként a vezetéskes verzióról beszélünk, és PC-re használnám.

A jövőre nézve megtörténhet, h lesz olyan játék ami csak one-s kontrollerrel működik, és 360-al már nem?

Az ár különbség NEM érdekel.

2016. júl. 1. 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Xbox one-é kényelmesebb szerintem.
2016. júl. 1. 18:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha a pénz nem számít, akkor a One. Imádtam az X360-ast, és a One-é elsőre csalódást okozott. Hatalmas kezem van, ezért a 360-as eleinte sokkal kényelmesebbnek tűnt, aztán pár nap után észrevettem, hogy a One-on hiába pumpálom a ravaszokat fél napon át, hiába püfölöm a gombokat a Street Fighterben, egyszerűen nem fárad el a kezem. Baromi jól meg van tervezve.

Az anyaga sem tetszett elsőre (a 360-é simább, selymesebb volt), de rájöttem, hogy ez egyáltalán nem csúszik, és soha nem izzad meg rajta a kezem. Újabb jó pont.

Az analóg karok SOKKAL pontosabbak. Ugyebár mindegyik "gomba" alatt van egy kis holttér, amin áthaladva nem érzékeli a jelet a gép- na, a One kontrolleren ez annyira minimális, hogy szinte észrevehetetlen.

A D-pad kiváló. Szokni kell, mert nagyon keményen jár és hangosan kattan, de aztán nem is akarja lecserélni az ember. Én főleg verekedős és platform játékokhoz használom, azokhoz fényesen bevált.

Várj még egy kicsit a vásárlással, mert hamarosan jön az Xbox One Slim verzió kontrollere, ami messze a legjobb verzió lesz (kivéve persze az 50 ezres Elite kontrollert). Ezen az oldalon meg is tervezheted, milyen színben gyártsák le neked:

[link]

2016. júl. 1. 18:14
 3/7 A kérdező kommentje:

2-esnek

Köszönöm az élménybeszámolót :)

Mitől jó az a Slim verzió?

2016. júl. 1. 18:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja és persze PC-re kell, remélem kompatibilis az is.(mármint a slim verzió)
2016. júl. 1. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:

#3: A hátulja textúrázott lesz, hogy még jobban tapadjon, az analóg karokon levő rücskös gyűrű hangsúlyosabb lesz (hogy még nehezebben csússzon le róla az ujj), a vezeték nélküli hatótávja kétszer akkora lesz (nekem a régi is jó legalább 8 méterre), és Bluetooth-kompatibilis lesz: azaz, ha van Bluetooth a gépedben, nem kell még a vezeték nélküli USB adaptert sem megvenni hozzá.

Ha ezek nem érdekelnek, most is vehetsz Xbox One kontrollert, csak arra vigyázz, hogy az újratervezett verzióból vegyél (aminek az alján, a D-pad alatt fejhallgató aljzat is van), az első szériásoknak ugyanis nagyon rosszak az L1/R1 gombjaik, ezt az újabb verzióknál kiküszöbölték:

[link]

Természetesen az összes Xbox One kontroller kompatibilis Windows 7-től felfelé bármelyik Windows-al. Ha USB kábellel dugod össze, automatikusan felismeri a gép, ha vezeték nélküli adapterrel, akkor is két gombnyomással össze lehet hangolni.

2016. júl. 1. 20:29
 6/7 anonim ***** válasza:
#5: Akarom mondani, az LB/RB vállgombok voltak rosszak a réginél. Az előbb PS4-el játszottam, és ott L1/R1-nek hívják őket. :)
2016. júl. 1. 20:33
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát a Slim így viszont csak akkor érdekel, ha nem drágább :)

Köszi!

2016. júl. 1. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!