Miért nem megy a GTA 4?
Egész délelőtt a telepítést csinálom DVD-ről.
Ezt a dátumellenőrzést is megcsináltam, automatikusan nem tudott, sikertelen volt a csatlakozás a hálózathoz, pedig van Internet, minden oké. Tűzfalat is beállítottam, akkor se. Na mindegy, megcsináltam offline módban, mindent, amit kért, kódokat beírtam, generáltam, mondta is, hogy sikeres az ellenőrzés. Amikor a GTA 4 ikonra kattintok, újra bejön a dátumellenőrzés, de ezt tudtommal már sikeresen megcsináltam. Most már hiába kattintok az "activate manually"-ra, nem jön be semmi. Ha a Rockstargames ikonra megyek, a Social Clubos képernyő jön be, írja, hogy offline módban vagyok. Play-ra kattintva kimondja, hogy :
Szóval offline módban nem is lehet játszani?
Na szóval összegzésül, megcsináltam a dátumellenőrzést offline módban, mégis azt hiszi, hogy nem. És hiába állítottam be a tűzfalat, hogy engedélyezze a 443-as portot, mindig azt mondja, hogy nem tud csatlakozni. Az installálás már megvan. 1 Megás a netem, bár nem hinném, hogy ez számít. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!