Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem megy a GTA 4?

Miért nem megy a GTA 4?

Figyelt kérdés

Egész délelőtt a telepítést csinálom DVD-ről.

[link]

Ezt a dátumellenőrzést is megcsináltam, automatikusan nem tudott, sikertelen volt a csatlakozás a hálózathoz, pedig van Internet, minden oké. Tűzfalat is beállítottam, akkor se. Na mindegy, megcsináltam offline módban, mindent, amit kért, kódokat beírtam, generáltam, mondta is, hogy sikeres az ellenőrzés. Amikor a GTA 4 ikonra kattintok, újra bejön a dátumellenőrzés, de ezt tudtommal már sikeresen megcsináltam. Most már hiába kattintok az "activate manually"-ra, nem jön be semmi. Ha a Rockstargames ikonra megyek, a Social Clubos képernyő jön be, írja, hogy offline módban vagyok. Play-ra kattintva kimondja, hogy :

[link]

Szóval offline módban nem is lehet játszani?

Na szóval összegzésül, megcsináltam a dátumellenőrzést offline módban, mégis azt hiszi, hogy nem. És hiába állítottam be a tűzfalat, hogy engedélyezze a 443-as portot, mindig azt mondja, hogy nem tud csatlakozni. Az installálás már megvan. 1 Megás a netem, bár nem hinném, hogy ez számít. :D

2016. júl. 5. 12:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nekem nem.
2016. júl. 6. 20:00
 12/12 A kérdező kommentje:
De már a Rockstar Games Social Club-ba se tudok belépni. Remek. Most már tényleg kezd elegem lenni ebből a sok marhaságból. :D Franc se gondolta hogy ilyen képtelenség feltelepíteni egy játékot. Fél délelőtt és tegnap este ezzel a Games for Windows programmal szenvedtem. Hozzak létre ilyen fiókot, de ehhez még 5 féle helyre regisztráljak be, aztán még ilyen e-mail, meg olyan... Aztán az meglett. De a szervergépet nem tudom ekérni. Végigcsináltam a Microsoft utasításait, engedélyeztem a portokat, upnp-t, meg minden mást, de semmi. Miért nem lehet offline játszani? A dátumellenőrzést meg manuálisan megcsináltam, akkor mi baja van?? Miért akarja még mindig?
2016. júl. 6. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!