Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem megy a GTA 4?

Miért nem megy a GTA 4?

Figyelt kérdés

Egész délelőtt a telepítést csinálom DVD-ről.

[link]

Ezt a dátumellenőrzést is megcsináltam, automatikusan nem tudott, sikertelen volt a csatlakozás a hálózathoz, pedig van Internet, minden oké. Tűzfalat is beállítottam, akkor se. Na mindegy, megcsináltam offline módban, mindent, amit kért, kódokat beírtam, generáltam, mondta is, hogy sikeres az ellenőrzés. Amikor a GTA 4 ikonra kattintok, újra bejön a dátumellenőrzés, de ezt tudtommal már sikeresen megcsináltam. Most már hiába kattintok az "activate manually"-ra, nem jön be semmi. Ha a Rockstargames ikonra megyek, a Social Clubos képernyő jön be, írja, hogy offline módban vagyok. Play-ra kattintva kimondja, hogy :

[link]

Szóval offline módban nem is lehet játszani?

Na szóval összegzésül, megcsináltam a dátumellenőrzést offline módban, mégis azt hiszi, hogy nem. És hiába állítottam be a tűzfalat, hogy engedélyezze a 443-as portot, mindig azt mondja, hogy nem tud csatlakozni. Az installálás már megvan. 1 Megás a netem, bár nem hinném, hogy ez számít. :D

2016. júl. 5. 12:26
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
És offline egyáltalán nem lehet játszani?
2016. júl. 5. 12:27
 2/12 A kérdező kommentje:
1 Megás nettel amúgy se vinném sokra.
2016. júl. 5. 13:31
 3/12 anonim ***** válasza:
hát nekem steames és offlineba tolom mert csak úgy megy :D nekem ilyen dátum ellenőrzős baromság nem is volt.. szóval nem nagyon tudok segíteni, bocsi :/ nekem a live-al voltak gondjaim meg egy patch után nem akart elindulni a játék. de azt orvosoltam szóval ha olyan jellegű problémád lesz nyugodtan írj, abban tudok segíteni.. de ezt a dátumosdit nem vágom :S
2016. júl. 5. 14:08
 4/12 A kérdező kommentje:

Mer' ha a GTA 4 ikonra megek, bejön a dátumellenőrzés. Ha meg a másikra, akkor offline-ban kiírja, hogy csatlakozni kell, hogy videót töltsek fel, meg másokkal játsszak, meg mittomén, nem indítja el a játékot, kéri, hogy ellenőrizzem a kapcsolatot. Frász se akar másokkal játszani meg videót feltölteni. :D

Amúgy köszi a választ! :D

2016. júl. 5. 14:14
 5/12 anonim ***** válasza:

Windows 10-ed van?

A DVD dobozán van egy "Games for windows" felirat?

Ha mindkettő igen, akkor töltsd le ezt és telepítsd:

[link]

Minden más "games for windows"-os játékhoz is kell, hogy menjen win 10 alatt.

2016. júl. 5. 20:33
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen, szerdán vettem új gépet, Win 10-zel. És igen, Games for Windows, ahogy mondtad. Köszi, megpróbálom! :D
2016. júl. 5. 21:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Még azt kell megoldanom, hogy csatlakozni tudjak a kiszolgálójukhoz. :D
2016. júl. 6. 15:33
 8/12 A kérdező kommentje:

[link]

Az itt lévő ötletek legtöbbjét megcsináltam, de így se jó.

2016. júl. 6. 19:31
 9/12 2Killer válasza:
Nyugodtan nyomj rá a OK gombra, úgy is elfog indulni a GTA 4
2016. júl. 6. 19:46
 10/12 2Killer válasza:
Nekem is úgy müködik
2016. júl. 6. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!