Warcraft 3 probléma valaki tud segíteni?
Én tudom mi lehet a baj...
"Nem az idő van a pillanatban, hanem az idő van a pillanatban"
Erre az idézetre hivatkozva, talán a probléma a radikális időszemlélet hibájából fakad (Vˇ2x=Ł/2i|t°), amellyel már a 60-as években is próbálták összehangol Einstein relativitás elméletét a kvantummechanikával. A megoldás után megmaradt egyenletből (Vˇ2x=2|t°) hiányzik az idő, mivel ez ellentmond a látható valóságnak, sokak szerint ez is a kvantumfizika és a relativitáselmélet(Stephen W. Hawking, Malcolm Perry utazás az időben) össze férhetetlenségét jelenti. Tehát, magyarul, azért nem tudtok együtt játszani mert ez a két dolog nem fér össze.
Remélem tudtam segíteni!
Az új felfedezés komoly kihívást jelent Albert Einstein általános relativitás-elmélete számára. Az elmélet már egy évszázada hibátlanul modellezi az általunk, a hétköznapokban ismert, az atomi szintnél nagyobb léptékű világot.Az univerzum jelenleg 5-9 százalékkal gyorsabban tágul, mint ahogy a csillagászok várták. A kutatás a NASA és az Európai Űrügynökség közös projektje.
Lehet, hogy az univerzum átver bennünket"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!