Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért lehet ez?! Mi történhete...

Miért lehet ez?! Mi történhetett a WoWwal? Segítség sürgős!

Figyelt kérdés
rendesen letöltöttem ahogy a monster wowon írták elsőre ment is de most el sem indítja bármit is csinálok... mindig azt írja ki, hogy "Cannot stream required archive data. Please check your network connection" pedig tökéletes a netem még csak nem is limitált meg semmi... mit tudnék csinálni vele? a realmlist sem lehet baj próbáltam rendszergazdaként futtatni meg a konpatibilitási problémák megoldását is de egyik sem használt... azt hittem rosszul törölte le a tesóm előzőleg és azért nem megy de nem... próbáltam az internetet kikapcsolni majd vissza de nem használt újraindítottam a gépem de semmit nem használt... mindig .zip-ként tölti le de ezelőtt mindig rar.fájl volt szerintem az lehet a hiba de nem tudom hogy hogyan csinálhatnám meg hogy .rar legyen.

2014. dec. 22. 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a tűzfal blokkolja a program hozzáférését a nethez?
2014. dec. 22. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:

1:

Az, hogy neked sürgős egy dolog. Általában midnenkinek az, aki kérdést rak ki ide mégse tolják az arcodba. Attól még hogy odaírod, nem fogunk neked előbb válaszolni.

2:

tudod mi a különbség a rar és a zip kiterjesztés közt? Mind a kettő archivált fájl, a zip-et valamivel jobban tömöríti. Ez alapvetően nem lehet hiba. Azért töltöd zip-ként a weblapról mert gondolom módosították a letölthető fájlt, ami jelenleg már zip és nem rar.

3:

Patcheltél bármit is az első játék óta? Könnyen lehet, hogy a patch rontotta el, ha volt ilyen.

Tűzfalon átengedted a programot? Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Windows tűzfal\Engedélyezett programok - Másik program engedélyezése - ott beállítod szépen a WoWot mind nyílt mint otthoni hálózatra biztonságosnak/átengedettnek.

Újratelepíteni próbáltad már? Letörlöd a régit, a mappáját is kitörlöd majd úgy újrahúzni?

2014. dec. 22. 16:45
 3/4 Csiß ***** válasza:
2014. dec. 22. 19:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat végül sikerült megcsinálnom (fogalmam sincs hogy...)
2014. dec. 23. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!