Ezen elmegy az assassin's creed 3?
Figyelt kérdés
proci:athlon 64 x2 4450b 2,30ghz
ram:2gb
vga:nvidia geforce gt 720 2gb
na és alacsony grafikán és 1024x768 ban elmmene ugy 30fps el?
2016. júl. 4. 16:49
1/14 anonim válasza:
nekem 4gb rammal szaggatott össze vissza lowon, ezzel így nem nagyon.
2/14 A kérdező kommentje:
És a rogue?
2016. júl. 4. 16:58
4/14 anonim válasza:
Minimum 4 giga ram kéne.
A videókártya és a proci sem erős, de azok még talán elvinnék 22-30 FPS között a játékot ezen a felbontáson.
5/14 anonim válasza:
Az AC 3 borzasztóan lett optimalizálva, az én gépem elv fullon kellene vigye ennek ellenére városban pl ledropol 25re is máshol stabil 50-60 környékén van és kb mind1 , hogy low-on vagy maxon van a graf akkor se változik nálam a dolog. A rogue viszont nagyon jól meg van csinálva, annak adnék egy esélyt a helyedben.(nálam a black flag 30-50 között megy a rogue meg fix 60 volt szinte végig)
6/14 A kérdező kommentje:
Háát lehet a roguet megpróbálom, jó nekem 1024x768 ban és minden lowon is és elég 30 fps is :)
2016. júl. 5. 08:12
7/14 anonim válasza:
Egyébként részben a 3, a Black Flag és a Rogue trilógiát alkot, én megpróbálnám a 3-at is. Passzívan összekötődik a sztorijuk.
Nekem a 3 játék közül a 3. epizód volt a kedvencem, ha mindet kiszeretnéd próbálni, akkor kezd a 3-al, és ha az nem fut jól, akkor lehet tényleg megérné a Roguet, mert az van a legjobban optimalizálva a 3 közül (a Black Flag meg akkora egy bugos okádék még eredetivel is, meg rohadt monoton, azt inkább nem ajánlom)
8/14 anonim válasza:
Ha időrendbe szeretnéd játszani, akkor a Black Flag-el kezd, utána Rogue majd a III.
9/14 anonim válasza:
#7-t nem igazán értem mi bajod van a black flag-el? Nekem is eredetiben van meg és nem igen találkoztam még buggal benne. Néha eszetlenül reagál a karakter mikor valahonnan valahova akarok ugrani és emiatt elronthatom a küldetést de ez mondjuk minden AC-ban megvolt eddig.
10/14 A kérdező kommentje:
Nagyon jó a black flag, vettem egy cd-t, amin rajta van a 4,a rogue, a liberation hd, és a revelations, liberation is nagyon jol megy, közepes grafon, de rogue is nagyon jol meegy revelations az fullon megy, a 4 pedig alapon jol elmegy, csak alul felöl van egy fekete valami azt hogy lehet eltüntetni? :(
2016. júl. 9. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!