Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a legkisebb konfig amin...

Mi a legkisebb konfig amin elmegy az Assassin's creed unity?

Figyelt kérdés

Van egy nem túl erős gépem és arra vagyok kíváncsi , hogy elmenne e rajta az AC unity.

Oké értem ,hogy milyen gépigénye van azt is , hogy bugos és bénán van optimalizálva és am meg elég durván jól néz ki a game. Az olyanok akik meg hűű de okosnak hiszik magukat és , hogy ezen semmi se menne el elárulom , hogy a shadow of mordor és a AC 4 black flag is medium/high beállítások mellett 30-45 fps között mennek.

A konfig : 1 gigás hd 5670es ati radeon 128 bit. 4 magos q6600os 2.4 ghz-es cpu + 4 giga ddr3as ram.

Értelmes válaszokat várok és ha valaki indokol is , hogy ezért meg ezért nem fog menni azt elfogadom. Előre is köszönöm.

2015. márc. 22. 18:42
 1/9 anonim ***** válasza:
4 magos, menni fog vele
2015. márc. 22. 18:45
 2/9 anonim ***** válasza:
49%

Egy kalap szar az ACunity

fos történet stb........

2015. márc. 22. 18:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Tudok róla , hogy nem épp a legjobb a story-a , kiakarom próbálni , eddig mindet kivittem a liberation kivételével, még a rogue-t is.
2015. márc. 22. 18:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
megpróbálhatod ha szereted a diavetítést. Nekem erősebb géppel van 17-20 fps-em Far cry 4 meg 40-45-el megy. indoklás: 4 giga ram felejtős vga gyenge neki a proci meg lehet éppen elég lenne csak a többi kevés. A unity egy fos lett sajnos pedig engem is érdekelt volna. Ezért vettem még 4 giga ramot, mert megette a 4 gigát gondoltam majd nem laggol annyira. hát rosszul gondoltam. Optimalizálás nulla sajnos. inkább hagyták volna meg az ac4 grafikáját. engem úgyis csak a történet érdekel. :D
2015. márc. 22. 19:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Mindenesetre veszteni nem vesztek azzal ha kipróbálom. Max nem fog jól menni és ráhagyom. Utolsónak meg üzenem ha még nem játszottál vele akkor a rogue-t ajánlom , brutálisan jól össze van rakva az a játék kicsit gyengébb grafikailag mint a black flag de szerintem újítottak annyit benne hogy ne tűnjön ugyanannak a játék és még a story is ütős, az egyetlen ami zavart benne , hogy rövid volt nagyon.
2015. márc. 22. 19:17
 6/9 anonim ***** válasza:
5670-en elég esélytelen, nálam a 6850-en, minimum beállítások mellett és 720p-n is csak 18-20 fps a legtöbb, amit teljesen nyugis körülmények között ki tud csikarni. Szintén négymagos (Phenom II) procival.
2015. márc. 22. 19:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Nos felraktam és... 10-20 fps között rohangál low grafon a game.. ami még nem is lenne nagy baj mert a black flaget még a régi gépemen vittem ki kb ugyanilyen fps mellett, de az hogy random be-be laggol a game és , hogy a piactéren az elején mikor elkell kapni a tolvajt ráugrok lag aztán be a textura aláfölémellé... és úgy is maradtam, már most eldöntöttem , hogy nem lesz kivéve D
2015. márc. 22. 22:48
 8/9 anonim ***** válasza:

én majd gyűjtök egy alaplap i5 4440 és gtx 970 kombóra majd ha összejött megpróbálom megint addig esélytelen.

Ja és a rogue-t már próbáltam jó kis játék, csak mostanában a platformer játékok jobban lekötnek. Most az Ori and the blind forest-et nyomom.

A 4. voltam :)

2015. márc. 23. 00:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Az én AC-s karrierem szerintem egy időre megszakad most , már anno a 3 után éreztem , hogy talán már nem lesz olyan az AC mint azelőtt , de végül is a black falg és a Rogue mégiscsak pozitív csalódások lettek. Az az ori-s game nekem is bejött így videókról nézve.
2015. márc. 23. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!