Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol találhatok a skyrim nevű...

Shofia kérdése:

Hol találhatok a skyrim nevű számítógépes játékban flawless sapphire-t?

Figyelt kérdés
Küldetések során akadhatok rá véletlenül, vagy kereskedőktől is vehetek vajon?

#játék #keresés #Skayim #Sapphier
2016. júl. 1. 16:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem dungeon végi "nagy ládákban" jó esélyed van , ha kb 40-50es szintű vagy bányászat közben is eshet vagy ha össze szeded az összes barenziah követ akkor minden urnában lesz 1-2 valamilyen drágakő.
2016. júl. 2. 16:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Összevissza mindenhol találhatsz drágaköveket, szerintem felesleges venni. Ládák, urnák, ellenségek (főleg draugroknál, meg dwemer robotoknál), de mint az előttem szóló is mondta van hogy bányászásnál dob a játék. 52es szintű játékomban 200 körüli drágakövem van, sose vettem egyet se és csináltam jó pár ékszert és még mindig rengeteg van. Szóval egyáltalán nem nehéz találni csak azt mondom:) (persze minél magasabb szintű vagy annál könnyebb)
2016. júl. 3. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!