Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A wowban a warlock kaszton a...

A wowban a warlock kaszton a summon succubus nevű minion miért nem támad?

Figyelt kérdés
20-as szintű lettem a warlockommal(horda)és megkaptam egy új miniont succubust.De amikor ráküldöm valamilyen botra nem támad,nem csinál semmit.(Taurin szeron vagyok).

2016. jún. 28. 14:14
 1/7 A kérdező kommentje:
Tauri*
2016. jún. 28. 14:16
 2/7 Csiß ***** válasza:
100%
Gondolom passive-ra van rakva.
2016. jún. 28. 14:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megidézed, feljön egy kis ablak, ahol a skilljei vannak. A fókafejről (passzív viselkedés) tedd át agresszívra és menni fog.
2016. jún. 28. 15:14
 4/7 A kérdező kommentje:
át tettem és úgysem jó
2016. jún. 28. 23:10
 5/7 anonim ***** válasza:
A Subuccusom nekem sem mindig támad, hiába teszem aktívra. Ezért általában Felguardot használom, az szót fogad :)
2016. jún. 29. 04:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Estleg annyit tudsz még tenni, hogy írsz egy macro-t arra, hogy ha summolod, automatikusan támadjon.
2016. jún. 29. 07:33
 7/7 Csiß ***** válasza:

Az sem rossz megoldás..

#showtooltip

/cast shadow bolt

/petattack

Ezzel azt a célpontot fogja támadni,amire lövöd épp a shadow boltot.Természetesen a shadow bolt helyére írhatsz bármit ízlés szerint.

2016. jún. 29. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!