Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steamon hogy lehet pénzt keresin?

Steamon hogy lehet pénzt keresin?

Figyelt kérdés
2016. jún. 28. 11:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet ha ugye vagy
2016. jún. 28. 11:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyon sok féle képpen, de készülj sok lesz a tanuló pénz :) Na meg ott van a levegőben a piac halála, ha elindulnak a szerencsejáték perek.

Forgathatsz dolgokat a piacon, olcsón veszed drágán adod.

Megfelelő információk birtokában befektetsz X itemre mert valami update jön a játékába és el fog szálni az ára.

Simán csak szerencséd van és drága dolog esik(főleg csgo + operation passal).

Drága dolgot nyitsz valami ládából.

Hamarosan itt az ESL, twitch accodat linkeled a steammel és nézed a mérkőzéseket főleg ami cobblestone mapon játszódik, de ha nincs csgo nem 100% jogosult vagy.

Az ESL említve csgo matricákat veszel mikor lemegy az áruk utolsó nap és később eladod, ez egy rövidtávú befektetés, ami néha nem hoz sok hasznot, főleg ha a pénz kivétel szürke útjait választod.

Szerencse játékos oldalon nyersz.

Fogadós oldalon nyersz. (főleg csgo)

Nem egy ember van aki a steamből meg tud élni, de csak keveseknek sikerül.

2016. jún. 28. 11:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Én CS GO-ban kerestem 40 eurót, persze egyszerűen csak szerencsém volt, nem az én érdemem. Négy ládát vettem, a negyedikben ott volt egy 40 eurós skin, amit el is adtam. Ilyen persze ritkán van és mint ahogy az előttem szóló mondta, tényleg sok volt a tanulópénz.
2016. jún. 28. 12:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Unokatestvérem nyitott egy karambit doppler factory new

(300- EURO !!!!!)

és eladta (ismétlem 300 EURO) 10 euroért én majdnem ongyilkos lettem ott helyben ....

2016. jún. 28. 21:12
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 Ahogy ezt olvasom, én is...
2016. jún. 30. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!