Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha steamon megveszem a Grand...

Ha steamon megveszem a Grand Theft Auto San andreast akkor tudok majd vele SaMP-ozni?

Figyelt kérdés

Tudom egy régi játék de most a steam nyári 2016 leárazáson megakarom venni.

A multihóz kell egy kód ha jól tudom amit meglehet szerezni ha megveszem cd-n a játékot akkor a telepítő kód-ot kell be illeszteni de steamon nem kapok kódot hanem a játékot letölti.Vagy a multi alapból benne lesz vagy külön kell megvenni vagy internetről kell szerezni kódot?

2016. jún. 19. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha a steamen veszed meg a multiplayer mód autómatukusan benne lesz.
2016. jún. 19. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Első hozzászóló: wtf? Mind a samp, mind az MTA különáll a GTA:SA-tól, fanok fejlesztik.

Ha sampozni akarsz, fölösleges megvenned, mert amikor felrakod a sampot, ígyis-úgyis megcrackeli (plusz a verziószám se jó, a samp 1.0-át használ, a steamen pedig 1.1 van)

Szóval: Igen, tudsz majd, de törttel is lehet sampozni.

2016. jún. 19. 21:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:D Most megnyugodtam.
2016. jún. 22. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!