Ha megveszem a World of Warcraft Legiont akkor, hogy játszak az eredeti szervereken meg kell vennem havonta a GameCardot? És ha nem veszem meg akkor nem tudok a Blizzard szervereken játszani? De más szervereken tudok játszani?
Kezdésnek veszel alapjátékot, ami az összes megjelent kiegészítőt tartalmazza, ehhez jár 30 nap játékidő talán egy level 90 boost is. Amíg nem jön ki a Legion, addig csak játékidőt kell venned, lehet bankkártyával X hónapra, vagy vehetsz gamecardot valahol máshol. Ha kijön a Legion Szeptember elején/aug végén akkor erősen ajánlott megvenni, de egy jó ideig nagyon terheltek lesznek a szerverek. Ott van még a goldért veszel játékidőt opció, azt nem fogod hiphop elérni, ha élvezni is akarof a játékot.
Nem blizzardos szervereken a játék egy korábbi verziója van, minél régebbi annál esélyesebb, hogy rendesen megcsinált. Legionös szerver amin érdemben játszani lehet majd nem lesz a megjelenés után egy darabig. Ha privát szervert választasz, akkor majd a honlapjukon lesz egy kliens letöltési link, jobb esetben launcher.
És mielőtt jönnek a privát szerver sz@r kommentek, Warlordban több zavaró bugot találtam 90-100 között mint Taurin 80-85 között, meg a DC is több volt, igaz ott csak a Garrison fagyott ki mindig nekem. Lehet tolvajnak nevezni azt aki privát szerveren játszik, de az én lelkiismeretem tiszta, mert ha nem lennének privát szerverek akkor se játszanék eredetin, hanem a baráti társaságunk egy másik játékbna találkozna heti 1-2 alkalommal pár órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!