Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Karakterötletek Skyrimben?

Karakterötletek Skyrimben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudnátok nekem ajánlani egy viszonylag egyszerű buildet Skyrimben? Már játszottam az Oblivionnal és a Skyrimmel is korábban. Általában heavy armoros egykezes, pajzsos karakterrel játszottam, ezért szeretnék kipróbálni valami mást is. A nagyon papír buildeket nem nagyon kedvelem, esetleg akkor ha van egy nagyobb AoE sebzésük. Olyasmi érdekelne ami a játék elején sem nehéz, nem kell sok item neki.. Egy egyszerű de nagyszerű karakter. :)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. jún. 27. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:

én valami oknál fogva mindig multi funkciós karaktert csinálok.. bár a mágiát nem nagyon preferálom de néha az is bekerül a harcba :D

gyúrj rá az íjászatra, a lopakodásra illetve a nehézpáncélra. ha a nehézpáncélt maxra kifejleszted akkor asszem nem veszi figyelembe a páncél súlyát. szóval védve is vagy meg lopakodni is tudsz.

íjászkodni szerintem menci, lopakodással kombinálva hamar le lehet szedni az ellenfeleket mert egyrészt lopakodsz másrészt íjászkodsz és a szorzók szorzódnak meg összeadódnak és bumm heccsát :D csak meg kell tanulni lőni.. nem egyszerű profinak lenni ;)

közelharchoz meg pajzsot és fejszét ajánlanék. nekem ez a kedvenc kombóm. bár ha nehézpáncélt viselsz (én laza vagyok és könnyűben rohangálok) akkor lehet elég a 2 fejsze is mert ad annyi védelmet a páncélzat hogy ne halj bele 1-1 ütésbe.

esetleg csinálhatsz csata mágus féleséget is. egykezes fegyverre, nehéz páncélra rágyúrsz meg még a pusztító varázslatokra és kész is. egyik kezeddel aprítasz másikkal pörkölsz, fagyasztasz stb D:

vagy ahogy gondolod..

ha mindenképp zorall karaktert akarsz akkor csinálj egy orkot, mohawk hajstílussal és két fejszével a kezében félmeztelenül :D nagyon király látvány. csak legyapnak mint a sz*rt :D

2016. jún. 29. 03:50
 2/5 anonim ***** válasza:
2016. jún. 29. 04:01
 3/5 A kérdező kommentje:

Íjászt kezdtem el, méghozzá egy wood elfet. Még így a játék elején könnyű páncélt használok. (legalább addig amíg nincs az íjász skill tree kirakva hogy legyen valami sebzésem) Aztán lehet cserélek nehéz páncélra, és kirakom azt a tree-t is. Egy ilyen lopakodós, lopkodós, assassinate karaktert akarok csinálni. A tolvajok céhébe amúgy is mindig benne voltam ahányszor új karaktert csináltam.. Ott van minden ami nekem kellhet ehhez a karakterhez. :)

Annyi nem tetszik nekem az íjászban hogy a játék elején szó szerint alig van sebzése.. Most járok a Szürke szakállúaknál, és legtöbbet sajnos karddal + pajzzsal harcolok még. Igaz, így hogy megvan a krit szorzó is, már néha egész jókat lehet lőni vele.

2016. jún. 29. 09:50
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem a tolvajcéh meg a dark brotherhood az alap :D egyszerűen kihagyhatatlanok... még amikor tankkal mentem (no nem szó szerint tank..) akkor is beléptem mindkettőbe :'D kicsit véresebbek voltak a tolvajlásaim meg a bérgyilkosságok is de hát na.. :D öhm modokat nemtom mennyire bírod vagy értesz e hozzájuk. nexuson van egy aminek a segítségével a követőd is normálisan lopakodik illetve tud csendben ölni. jó, néha be yolózik és észreveszik de hát ez ilyen.. de az esetek többségében müxik + tudsz neki parancsot adni hogy kit öljön meg (csendben)... én csak azért raktam fel mert mindig kell 1 csicskás akit telepakolok cuccal és így nem én cipelem a nehéz dolgokat pls sárkány csont :D lehetőleg halhatatlan társat kell választani mert ha meghal a csicskás miközben tele van cuccal az ciki... :D
2016. jún. 29. 14:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Modokat még nem használtam, mert nem nagyon láttam olyat ami nem sokkal változtatná meg a játékot, de viszont annyira hasznos legyen hogy le is töltsem.
2016. jún. 29. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!