Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyire ilyesztő az Amnesia:T...

Mennyire ilyesztő az Amnesia:The dark descent nevü játék?

Figyelt kérdés
Nem nagyon birom az ilyen tipikus "parázok mint állat" játékokat,de ez megtetszett,tehát érdekelne,hogy mire számitsak.

2016. jún. 27. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szereted a parázok mint állat játékokat, akkor nem tudom hogy ebben mi tetszhetett meg, mert az egész szó szerint csak arról szól hogy parázol mint állat. Én kijátszottam, nekem nem volt túlságosan ijesztő, ha nem szaladgálsz idióta módjára hanem szimplán lopakodsz akkor egy alkalommal sem fognak az arcodba ugrani a szörnyek, hanem már jóval az előtt észre fogod őket venni hogy ők meglátnának téged. Meg eleve, kb. olyan 7 órás játék, és szerintem összesen volt benne kb. 8 szörny, az esetek 80%ában tök egyedül vagy és csak attól parázol hogy mikor fog már jönni valami.
2016. jún. 27. 14:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Végülis tudom,hogy lehet benne lopakodni,szoval majd max annyi,hogy nem rohangálok :D
2016. jún. 27. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
66%

8 szörny? Én összesen 7-et számoltam 8 óra alatt, az első is 3 óra után jelent meg.

Inkább a nyomasztó hangulat, a zene, ami kicsit parásabbá teszi.

2016. jún. 27. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ijesztő a játék, inkább idegesítő, hogy szánt szándékkal össze-vissza ugráltat, ezzel kihúzva a játékidőt (menj ,,A" helyszínre, de előtte el kell menned még ,,B" helyszínre a kulcsért, aztán vissza ,,A" helyszínre, ahol aztán rájössz, hogy amit csinálnod kellene ott azokhoz az eszközök a ,,C" helyszínen vannak, stb).

Ahogy írták tényleg inkább parás a játék, mint a játék. Félni attól fogsz, hogyha észrevesznek akkor csak futni tudsz, de nem olyan sok szörny van a játékban amitől futnod kellene majd. A félelmet meg hamar felváltja az idegesség, hogy a legkisebb dolgoktól is elkezd bekattanni a karaktered, amitől később elkezd hallucinálni, stb. Szóval annyira nem ijesztő maga a játék, még dolgozniuk kellett volna ezen a téren.

2016. jún. 28. 08:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát én kb 15-30 percnél többet nem bírtam vele egyhuzamban játszani! :D Szóval kb ennyire parás!
2016. szept. 1. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!