Mit vegyek egy gamernek?
Figyelt kérdés
A barátom nagy gamer, éjjel-nappal játszik. Ezért arra gondoltam, hogy valami ezzel kapcsolatos ajándékot kapna tőlem, a megszokott szerelmes ajándékok mellé. Konkrétan nem tudom mit, de a nagy kedvence a CS:GO. Még játszik ezekkel is: Amnesia - The Dark Descent, GTA, The Cursed Forest, meg majd szeretné megvenni a Witchert. Fiúk, szerintetek mivel lepjem meg? Tudom, hogy nagyon örülne, ha ilyesmi ajándékot kapna, de nekem ez eléggé kínai ez az egész. Mindig mondogatja, h mennyibe kerülnek ilyen-olyan skinek és hogy milyen jó lenne, ha lenne neki.. Köszönöm a válaszokat :)2015. júl. 12. 10:39
1/4 anonim válasza:
Nem vagyok fiú, viszont magam is játszom és a barátom is. Én általában rajzolni szoktam neki valamit evvel kapcsolatosan, de gondolom ez nem opció. De esetleg egy pólót nyomtathatsz neki a kedvenc játéka logójával, vagy ami még jobb, valami ahhoz kapcsolatos poénos utalással...már ha hordana ilyet, mert lehet hogy nem. Skint szerintem te nem tudsz neki venni, amennyiben nincs bejárásod a profiljába mondjuk steamen, vagy magába a játékba. De ebben lehet tévedek.
3/4 A kérdező kommentje:
De, mindig rajzolunk egymásnak :D Köszönöm ^^ Ez egy nagyon jó ötlet :)
2015. júl. 12. 10:56
4/4 anonim válasza:
Dejó^^ örülök, hogy segíthettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!