Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnátok valami olyan játékot...

Tudnátok valami olyan játékot ajánlani, ami onlineon nyomható, esetleg?

Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, ami nem regisztrációhoz kötött, hanem pl olyasmi mint a COD4, skyrim, rome total war... Valami olyan játék kellene, aminek nincs vége. Szóvaal nem arról szól a játék, hogy "kijátszod" és ennyi volt. Hanem mint pl a skyrim, ha akarod életed végéig nyomhatod, vagy pl far cry 3. De nagyon játszanék valami lövöldözés játékkal onlineon, mert a cod4-el már kb 6 éve játszom, és kipróbálnék mást. Laptopom van nagy képernyős, 8 giga memória, 4 gigás 1,9 ghz-s processzor, 2 db egy gigás videókártya (dual core).

2016. jún. 25. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Heló!

Ami nem regisztrációhoz kötött, azt meg kell venned eredetiben.

Ha tetszett a cod, váalssz egyet magadnak, és azt vedd, amelyik tetszik.

Viszont én így is a Guild Wars 2-őt ajánlanám, csináslz egy profilt, letöltöd és ingyen játszhatod. Remek lehetőség számodra.

2016. jún. 25. 22:39
 2/6 anonim válasza:

Ha olyan játékot akarsz, minek nincs vége, és még online is, akkor te az MMORPG játékokra gondolsz, de ezeket meg kell venni, vagy elő kell fizetni rájuk. Én a Black Desert Online-t ajánlanám, arra nem kell előfizetni, csak meg kell venni egyszer (jelenleg 30 Euro).

Ha offline játékot akarsz, aminek a jó a története és sok időt bele lehet tenni, akkor a Witcher 3-at ajánlom.

2016. jún. 25. 22:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom ilyenkor mindig mindenkit lehurrognak, de esetleg van olyan ami letölthető mint a cod4? Azt is simán lehet ugye "feketén" nyomni. Természetesen ha az adott játék nagyon megtetszene, akkor megvenném eredetiben is a későbbiekben. Guild wars 2-t nem ismerem, metin2-ztem régen 6 évet! :D
2016. jún. 25. 22:47
 4/6 A kérdező kommentje:
De olyasmivel is játszanék, ami pl olyan, hogy elkezdek játszani vele, és rengeteg ideig tart, de nem online és nem unom meg hamar.
2016. jún. 25. 22:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Szóval online játékkal olyasmivel játszanék, ami olyasmi mint a cod4, mmorpg-vel nem nagyon játszanék. De jó sandbox játékokat nem ismerek nagyon már.
2016. jún. 25. 23:01
 6/6 anonim válasza:
Mondom: Witcher 3. Ha nem jön be, akkor meg a Dragon Age Inquisition. Mindkét játéknak van tört verziója, szóval megvenned sem kell.
2016. jún. 25. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!