Marci507 kérdése:
Hogy tudom keverni a fnaf-ot a fejemből?
Figyelt kérdés
Néhányszor belefutottam egy-egy jumpscarebe a 3. És 4. Részből és sokszor rémálmaim vannak2016. jún. 25. 11:19
11/16 anonim válasza:
nem tudom miért de én mindig régen ha valamitől féltem akkor elkébzeltem mellé valami baromságot és egy jó zenét is mellé. nem tudom miért de régen mikor én megnéztem a Rózsa vére című filmet !!AMIT AKKOR TE NE NÉZZ MEG!! volt benne kettő karakter amitől nagyon féltem. és benne van az az emberben hogyha valamitől fél elalvás előtt akkor égve hagyja a lámpát.na én nem így tettem. én szerettem magam egy kicsit megilyezteni azzal hogy magam elé képzelem és mikor már majdnem be**arok akkor elképzelek egy jó zenét és bármit mellé. kb 6-8 éves koromig mikor még szerettem ilyen bizonyos képzeletbeli játékot játszani akkor még így magam előtt elalváskor meg magamban zenére megvertem őket :D persze ez már régebben volt de ha még most is 13 évesen félek valamitől ami esetemben egy zaj mostmár akkor az elsőt alkalmazom és nevetek magamban egyet. próbáld ki és nem is ciki :) remélem tudtam segíteni!!!
12/16 anonim válasza:
Velem is ez volt, csak én nem jártam pszichológushoz. Bele torődtem, néztem, rajzoltam, aztán elkezdtem a cukiból az ijesztő oldalára is átmenni és azt is megszerettem. Azóta akárhányszor kimegyek este WCre mindig úgy csinálok, mintha megölelném Golden Freddyt (régen beképzeltem, hogy ott áll és kiakar nyírni)
13/16 anonim válasza:
Találj ki velük valami Űber baromságot, vagy (amikor én nem csak annyira ilyedek meg hogy ledobjam a fejemről a fülesem) akkor elkezdek FNAF-os Try to not laugh videókat nézni...amúgy én nem tudom miért , de nem megilyedek hanem szeretem , pl Foxy Jumpscare, reakcióm : Hát te is itt vagy már Foxykám, hogy egyem le az arcodról a fémet.
Én ezt 13 éves lányként mondom.
14/16 Springtrap-girl válasza:
Nyomtass ki egy képet a Fnaf-ról és fess rá minden féle marhaságot. Sztem vicces lesz a végeredmény éa nem ijesztő.
15/16 anonim válasza:
Játszhatnál a FNAF Worldel! Az fnaf, de nincsenek benne jumpscarek
16/16 anonim válasza:
Velem is ez volt, mikor megismertem a 3. és 4. részt. De nem érdekelt, hogy majd' beszarok tőlük, jobban érdekelt a játék története és amugy is imádom magát a játékot, úgyhogy a kíváncsiságommal valahogy elmúlt a félelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!