A rubik féle karikavarázst össze lehet úgy keverni, hogy ne lehessen utána jól kirakni?
Figyelt kérdés
Meg tudom csinálni, külön karikákból összefűzött karikát, de most direkt jól megkevertem az egészet, és kb fél órája nem tudom vissza csinálni. Hozzáértők? Van valami tipp?#Rubik Ernő #karikavarázs
2014. okt. 30. 12:11
1/5 anonim válasza:
Ha pl. felírtad volna a lépéseket mikor kevered és ugyanazt a lépéssort megcsinálod visszafelé akkor eljutsz az eredeti állapotba, nem? :)
2/5 A kérdező kommentje:
Nem vágom, hogy miért válaszol olyan ember, aki nem ért hozzá. A játék lényege, hogy A-ból B-be, majd B-ből A-ba csináljuk. Én most elkezdtem azt, hogy teljesen összekutyultam, de így se az A, se a B állás nem jön ki. Miért nem írtam fel? Annak mi értelme lett volna? Egyébként már ezerszer összekevertem, és sikerült vissza csinálni, de most valahogy nem jön össze a sík alakzat kirakása.
2014. okt. 30. 12:22
3/5 anonim válasza:
Most olvasd el még egyszer a hozzászólásod első mondatát, és gondolkodj el azon hogy ki nem ért hozzá?
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Először hizd síkra, tehát ne legyen 2 kocka egymáson. Aztán már kicsit trükössebb, de vagy addig tekergeted míg kijön, vagy videosmarton rákeresel hogy karikavarázs és ott van olyan videó hogy keverés. Megnézed kirakod örülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!