Minecraft kérdés?! [Bővebben lent! ]
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Forge nélkül akarok módolni. Mikor elkészítem a módolt kliest (.jar fájl-t), elmentem és leindítom a játékot. Ilyenkor a játék visszatölti az alap .jar fájl-t és az én módosított .jar fájl-omat felülírja. Pedig még a META-INF-et is kitöröltem, hogy a játék ne vegye észre, hogy módosításokat végeztem el rajta. Van egy nagyon jó videó Youtube-on, igaz nem ugyanezt a módot, de hasonlóképpen készítettem el. de a videón a személy mikor elindítja, akk neki nem írja magát felül a .jar fájl. Videó: https://www.youtube.com/watch?v=bQOt5vTbC98
Válaszokat előre is köszönöm! :D
2016. jún. 25. 06:52
1/1 A kérdező kommentje:
Kiváncsiságképpen megcsináltam TooManyItems moddal is, (Ugyanúgy mint a videón.) és ezesetben is felülírta a módosított .jar fájl-t. :(
2016. jún. 25. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!