Minecraft Módi/Admin TGF?
Sziasztok! 14 èves vagyok ès szeretnék egy minecraft szerveren Módi/Admin lenni. Sok parancsot ismerek ès szeretek segíteni a játékosoknak. Ha tudsz ilyen szervert normális a vezetőség, napi 24órában megy akkor küld el nekem az ip-t!!! (Mindegy hogy survival vagy pvp-s)! 😀😀😀
Normális válaszokat kérek!!!!
Köszönöm!!!
Még a korod talán elmegy, ha normális vagy(persze nem minden szervernél), bár még minimum 2 év nem ártana. Sajnos nem tudok semilyen szervert ajánlani, de egyik szerveren se úgy kezd, hogy "admin vagy moderátor szeretnék lenni", mivel kb esélytelen így. Több játékban voltam már magasabb beosztásban, vagy saját szerver (20+ vagyok) és az ilyen embereket automata utasítottam el, akik úgymond rangot kérnek.
Körülbelül hasonló kérdés, mint a leszel a barátom?
Persze 2 különböző dolog az, aki szeretne(miért ne?) jelen esetben admin/modi rangot kapni, és aki kéri (szerintem)
Persze kérhetni kérheti akár később egyfajta "ajánlatként", de idegen ember nem, ahogy már írtam, automata elutasítás, max később lesz esélye. Kell hozzá egy minimális ismeretség, tehát inkább erre próbálj törekedni!
Próbálj beférkőzni a vezetőség baráti körébe - történhet "szerencséből", valódi barátságként vagy érdekből; utóbbi észrevételem alapján gyakoribb.
Bocsi, hogy nem tudtam konkrét segítséget adni, de talán így nagyobb sikerrel jársz.
+ sok szerveren az átlag életkor elég alacsony, főleg minecraft terén :/ így emelheti az esélyed :)
Tehát szerintem menj fel egy általad szimpatikus szerverre (ahol úgy gondolod lenne esélyed + normális szerver, szívesen játszanál) és próbálj minél többet beszélni, ismerkedni, illetve úgy alakítgatni a dolgokat, hogy pozitív benyomást kelts! És ne vidd túlzásba!!!! Aljas dolog, ha érdekbarátságot kötsz... de ha csak úgy sikerül, akkor ez van :D jobbat nem tudok :(
A másik pedig: ha van valami admin vagy moderátor felvételi lehetőség, akkor jelentkezel. Sok esetben meg van adva egy átlag életkor, de én ha normális volt az emberke, szimpatikus volt, hiába nem érte el a megadott életkort, akkor adtam neki egy esélyt (persze nem mindenki gondolkozik úgy mint én), teszteltem. Egy ideig rajta tartottam/tartattam a szemem. De ez sajnos elég ritka eset.
Nem mindenki gondolkozik úgy mint én, de ettől függetlenül remélem némi segítséget tudtam adni, ha még nem is konkrétan. Nagyon minimális az esélye annak, hogy valaki így egy gyikos kérdés alapján felvegyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!