Hogyan lehet fatality-t csinálni a Mortal Kombat X-ben?
Figyelt kérdés
Pc-n játszok billentyűzettel és azt írja hogy "Hold ['] + j" Na most ez a vonal milyen betűt szimbolizál? Mert csak így tudnám megcsinálni! Képet nem tudok mutatni mert nem találtam a google-ön.2016. jún. 21. 11:17
1/2 anonim válasza:
A (hold) + (valamelyik gomb) egy ún. "easy fatality". Ha jól tudom, ezekért fizetni kell, hogy működjenek. De nem tudom, mi értelme van, ha egyszer ingyen is megcsinálhatod, ott van a 4-5 gombnyomásból álló kombináció.
A gomb, amit nem ismersz, meg valamelyik mozdulat gombja, próbald végig. De ha nem vettél easy fatality tokent, akkor mindegy mi az a gomb, nem fog menni
2/2 A kérdező kommentje:
Pont most olvastam róla! Prémium-ban vettem meg a játékot, és szerintem ilyen hülyeséget is kaptam! A másik karakter HOLD 9+4 működik szóval nem értem! Egyébként nekem jobban tetszene az 5-6 gombos cucc! Egyébként köszönöm a választ! :D
2016. jún. 22. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!