Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Akarok venni egy jatekot de...

Akarok venni egy jatekot de nem engedik, tippek?

Figyelt kérdés

Először is NEM KÉREK IDIÓTA VÁLASZOKAT!!

Meg akarom venni a minecraft-ot (Eredetibe, kell a technic, és nem a cracked verziója). Megvan rá a pénzem (Zsebpénz, több mint fél évet gyűjtöttem) és az apám aztmondja hogy neki mindegy, beszéljek anyámmal . És anyám aztmondja nekem hogy NEM! Mondtam neki hogy több mint fél évig gyűjtöttem rá és saját pénzenből akarom és hogy egy nagyon jó játék (Semmi horror, brutál dolog) de egyszerűen nem engedik!! Hogyan győzzem meg őket???!!!

2016. jún. 16. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért is kell a beleegyezésük? Az ő kártyájukat használnád? Ha igen, akkor egy ismerőst, rokont, barátot is megkérhetsz, hogy vegye meg neked és te meg odaadod nekik érte a pénzt.
2016. jún. 16. 16:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez is jo otlet, de a gond az hogy nem engedik hogy elkoltsem a penzt .
2016. jún. 16. 16:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Meg amugy mivel ok nagyon nagyon feltik a kartyajukat ezert is mondjak hogy nem, lehet hogy az osszes penzt leveszik . (Amugy emag-rol rendelnem le a serial-t es atvaltanam) . De sehogy nem akarjak hogy megvegyem, aztmondjak hogy jatszak a cracked verzioval . (Letoltott, gagyi, nincs profilod csak beirsz magadnak egy nevet, full random skin-t add azaz Steve meg Alex kozott es nem lehet menni minden szerora) .
2016. jún. 16. 16:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Ismerem a játékot, én is évekig tört verzióval játszottam. De 24 eurót megéri rá kidobni, ha tényleg szereted és sokat játszol vele. Nem lehet, hogy csak egyszerűen nem mondod el nekik, hogy megvetted? Megveteted valaki mással aztán gondolom nem ellenőrzik, hogy most elköltötted-e a pénzedet vagy sem. Nem is értek ilyen szülőket. Mire van a zsebpénz, ha nem költheted el semmire sem. Ha meg tényleg becsületesen megspórolod, akkor meg miért ne költhetnéd amire akarod. Nekem is gyerekként ez volt a problémám, szüleim ilyenről hallani sem akartak, aztán csak akkor vehettem meg amikor elköltöztem és volt saját pénzem... Aztán most meg jön a játékok gyerekeknek vannak nem felnőtteknek, nem kellene már játszanom...

Mindenesetre sok sikert hozzá, remélem te jobban jársz mint én anno :P

2016. jún. 16. 16:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom ! Remelem tenyleg szerencsem lesz !
2016. jún. 16. 16:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Na, aztmondtak a szuleim hogy mikor otodikes leszek (Most fogom vegezni a negyediket szoval 2-3 honap) akkor talan megkapom toluk (De csak ha jo gyerek leszek) . Remelem megkapom . Azert koszonom a valaszokat !
2016. jún. 16. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!