Akarok venni egy jatekot de nem engedik, tippek?
Először is NEM KÉREK IDIÓTA VÁLASZOKAT!!
Meg akarom venni a minecraft-ot (Eredetibe, kell a technic, és nem a cracked verziója). Megvan rá a pénzem (Zsebpénz, több mint fél évet gyűjtöttem) és az apám aztmondja hogy neki mindegy, beszéljek anyámmal . És anyám aztmondja nekem hogy NEM! Mondtam neki hogy több mint fél évig gyűjtöttem rá és saját pénzenből akarom és hogy egy nagyon jó játék (Semmi horror, brutál dolog) de egyszerűen nem engedik!! Hogyan győzzem meg őket???!!!
Ismerem a játékot, én is évekig tört verzióval játszottam. De 24 eurót megéri rá kidobni, ha tényleg szereted és sokat játszol vele. Nem lehet, hogy csak egyszerűen nem mondod el nekik, hogy megvetted? Megveteted valaki mással aztán gondolom nem ellenőrzik, hogy most elköltötted-e a pénzedet vagy sem. Nem is értek ilyen szülőket. Mire van a zsebpénz, ha nem költheted el semmire sem. Ha meg tényleg becsületesen megspórolod, akkor meg miért ne költhetnéd amire akarod. Nekem is gyerekként ez volt a problémám, szüleim ilyenről hallani sem akartak, aztán csak akkor vehettem meg amikor elköltöztem és volt saját pénzem... Aztán most meg jön a játékok gyerekeknek vannak nem felnőtteknek, nem kellene már játszanom...
Mindenesetre sok sikert hozzá, remélem te jobban jársz mint én anno :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!