Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Sea Hero Quest tényleg nagy...

A Sea Hero Quest tényleg nagy mértékben segíti a demencia elleni kutatásokat, hogy és miben?

Figyelt kérdés
2016. jún. 15. 16:52
 1/4 anonim válasza:

A demencia korai diagnosztizálását segiti, (én ugyan megkérdőjelezem, hogy milyen biztonsággal), sajnos a demencia gyógyitását nem.

Borzalmas dolog a demencia. Az orvostudomány gyakorlatilag tehetetlen, szerintem belátható időn belül nem érnek el eredményt, a következő évtizedek legnagyobb problémája lesz a demencia világszerte.

Az én véleményem - több évnyi ápolás után - hogyha szélesebb körű tájékoztatás lenne a demencia figyelmeztető előjeleiről, akkor a hozzátartozó korábban gyanut fogna. Dehát pl. én sem tudtam a demenciáról addig eleget, amig hozzátartozómat el nem érte ez a sorscsapás. Pedig voltak előjelek, de ezek csak utólag lettek visszafejtve. Az is kérdés, hogy mit kezdett volna ezzel a játékkal a 80-on felüli hozzátartozóm, akinek az ujjai már nem mozogtak olyan finoman, a nyomógombos telefon is gondot okozott.

Annak pedig, hogy éles elméjű tizenévesek játszadozzanak vele... no, biztos abból is messzemenő következtetéseket vonnak le a tudósok. A játszadozók korösszetételét seholse tették közzé. A demencia nem az androiddal játszadozó tizenévesek betegsége, hanem az öregeké...

2016. jún. 17. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:

17.37.

Ki tudja?

Mint ahogy a 2. típusú cukorbetegséget is megtalálják már néhány éves! gyerekekben is, lehet, hogy van hasonló a demenciához fiatalokban is.

És már olvastam cikkeket, amikben az Alzheimer kórt 3. típusú cukorbetegségnek nevezték, a hatásai miatt.

2016. júl. 4. 15:16
 3/4 anonim válasza:
Az olyasféle cikkeknek, amelyek az alzheimer kórt összekeverik a cukorbetegséggel, nem kéne hinni. A cukorbetegség a hasnyálmirigy működési problémája, az alzheimer kór pedig az agyé. Hülyeségeket iró újságcikkekkel Dunát lehet rekeszteni.
2016. júl. 5. 19:14
 4/4 anonim ***** válasza:

19.14.

Nem összekeverésről beszéltem, nem is a ma ismeretes definiált cukorbetegségekről.

Nem is magyar nyelvű cikkekről. Tessék csak várni.

2016. júl. 5. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!