Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hearts of Iron IV miért...

Hearts of Iron IV miért crashel állandóan?

Figyelt kérdés
Egy bizonyos dátumnál állandóan kifagy a játék és minden hibaüzenet nélkül levág az asztalra. Pontosan 1950 szeptember 21 24:00-kor crashel a játék. Tört verzió van mert marha drága a játék, ezért is nem írok az ő fórumukra...:D De láttam a fórumon hogy másnak is van ilyen problémája. Ti nem tudtok véletlenül valami megoldást erre? Szeretném folytatni azt a bizonyos campaignt hogy elfoglalhassam a világot...:D előre is köszi!

2016. jún. 15. 14:29
 1/4 Papi Gonzales ***** válasza:
nekem hasonló hibát valamelyik EU produkálta még rég....próbáld meg más nemzetként átlépni azt a napot
2016. jún. 15. 15:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Láttam rá ezt a megoldást de nem tudom hogy kell nemzetet váltani ideiglenesen mert elvileg "play " commandal lehet de az unknown command nálam...:(
2016. jún. 15. 17:40
 3/4 Papi Gonzales ***** válasza:
Nem toltam meg hoi 4et de amikor betolrod a hatekallast akkor nem mutat terkepet? Es ott katt valaki masra....de ez nagyon szomoru mert egy nap alatt az ai azallit mindent xD
2016. jún. 15. 20:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam már kikapcsolni az AI-t és spectator módban csinálni....volt hogy leaállítottam minden debug_ paranccsal amit lehetett mindent kikapcsoltam...de még úgy is crashel. Tökre sajnálom pedig marhajó játék
2016. jún. 16. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!