Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PS4 Vs. Xbox One?

PS4 Vs. Xbox One?

Figyelt kérdés

Tudom... Tudom... már lefutott téma de mivel most ballagok ezért kapnák egy konzolt csak nem tudom melyiket kérjem azt tudom hogy az Xbox-nak sokkal jobb a LiveGold Rendszere mint A PS PLUS Meg azt is hogy Xbox-ra van ez az EA ACces A ps mellet pedig mindíg azok az érvek hogy jobb exkluzív játékok vAnnak benne (szerintem is legalább Az Uncharted az nekem nagyon bejön) de nem biztos hogy megvenném, én olyan fajta vagyok hogy 2-3 játékkal játszok aztán csókolom PL:GTA V,Fifa,MK X) a másikérv pedig a PS mellet az hogy 'SOKKAL' Jobb a hardver és így tovább jobb lesz de ezkebe mi az igazság. Ilyet hog az Xbox kontrollere jobb ilyet ne írjatok, 8 évig volt PS2-őm tehát ez nekem mindegY.

VÁLASZOTOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.

2016. jún. 15. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Ps 4 az xbox hátba szúrta a saját vásárlóit
2016. jún. 15. 13:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Ps 4
2016. jún. 15. 13:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Én nem venném most egyiket sem. Másfél éven belül jön a következő generáció, ennyire szerintem nem éri meg konzolt venni, végülis az bennük a poén, hogy sokáig kitart. Inkább vegyél PS3-at vagy X360-at, ha még nincs, pörgesd ki az exkluzívokat addig, van vagy 20+ AAA és több kisebb, a következő generáció meg állítólag 100%-ban visszafelé kompatibilis lesz, szóval arról a 2-3 exkluzívról sem kell lemondani, ami eddig kijött.
2016. jún. 15. 13:35
 4/9 anonim ***** válasza:
ps4
2016. jún. 15. 13:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Azt vedd amelyiknek a kínálata jobban bejön.

Az ilyeneken felesleges fennakadni h Boxon van Skype meg h kezel (mind 2) fiméket meg zenét mer nem ezér fogsz konzolt venni.

2016. jún. 15. 18:09
 6/9 anonim ***** válasza:

PS4-et vennék mindenképp, sokkal több az exkluzív funkció és játék, illetve sokkal kényelmesebb is játszani rajtam számomra, az Xbox kontroller gombjai rettentően zavarnak, csak azért állnak úgy ahogy, mert a playstation levédette a saját elhelyezkedést...

Hardver és társai, ne igazán számít...mindkettő bírni fogja így is úgyis.

2016. jún. 16. 14:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Playstation 4 erősebb hardwer mellete szól illetve az exlusiveok (ha e3 sony konferenciáról nézel össze foglalót akkor tudhatod jövőre nagyon jó játékok érkeznek psre!! A 1,5 éves dolgot hülyeségnek tartom, szerintem az új konzolok (sőt nem is újak inkább mondanám erősebb változatnak) azoknak szól leginkább akik eddig azért nem vettek konzolt mert nem lehet benne 4k-ban játszani illetve 60fps mellet (persze van olyan ami annyiba fut) a régi konzolt támogatják végig és ugyan azok a játékok fognak rá megjelenni ( a sony megtiltotta a fejlesztőknek hogy csak az erősebb ps neora adjanak ki dolgokat illetve játékoka) Ps mellet szól még a vr nagyon dicsérik a Sony vr headsetét amit Ps4-hez terveztek!
2016. jún. 16. 22:52
 8/9 anonim válasza:

En Xbox One-t ajánlanám.Ugy hogy volt mindkét konzolom.

Azt hogy a PS4 hardvere egy kicsit erősebb játék kozben nem veszed észre.Mert amik mindkét konzolra kijottek épp ugy néznek ki a játékok.Minimális fps eltérés van.Most Xbox One-om van.Gold tag-ként nagyon játékokat kapsz.VAnnak gold tagosok számára le árazások.Most is Battlefield 4 és a Battlefield hardline 5-5 euroért van.A kontrollerek kozul xbox nekem jobb volt.PS4-en foloslegesen van a touchpad.Nincs kihasználva.

2016. jún. 19. 19:43
 9/9 Philips103 válasza:
Szerintem PS4 habár xboxoneos kontroller örökre kedvenc lesz de , hardver, játékok, grafika exkluzív tartalmak jobbak..Mondjuk pár microsoftos dolog ami a megosztás dolog meg a gold csomag , DE SZERINTEM PS4 A NYERŐ!!!
2016. nov. 1. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!