Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi lehet a probléma a SIMS3-al?

Mi lehet a probléma a SIMS3-al?

Figyelt kérdés

Feltelepítem, úgy ahogy azt kell. (Bár itt megjegyzem, nem oda telepítem, ahová ő akarja magától, mert nekem a win meghajtón nem lenne már annyi hely) A végén crackolom az alap játékot...

Majd játszok vele 1-2 napig... semmi probléma vele. Viszont 2. alkalommal csinálja velem, hogy lépnék be és nem tudok. Se a Start menüben nem találom a sűrűn indított programok közt, se a total commanderbe nem tudom elindítani, mert azt írja, telepítsem újra az alap játékot. De előtte működött. Majd pár napig nem tudok játszani, mert nincs időm és majd mikor legközelebb belépnék, már nem enged.

Mi lehet vele a gond? Tudom, hogy oda kéne telepíteni, ahová ő akarja, de sajnos az nálam lehetetlen.

Meg ha előtte ment pár napig, mi történhet vele, míg nem játszom vele?

Már 3. alkalommal telepítem most...de félek, megint ezt fogja eljátszani velem, mint előtte 2 alkalommal.

2016. jún. 14. 19:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Az a probléma, hogy lopott a játék. Vagy megveszed párezer forintért eredetiben, vagy pár naponta telepítgeted (nem tudlak sajnálni...)
2016. jún. 15. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!