Miért nem tudok fejlődni?
Figyelt kérdés
CS:GO-ban már 31 versengőt nyertem ,de még csak Silver I-es vagyok. Már folyamatban a 6-ik versengőt nyerem ,a meccsek 2/3-ban én vagyok az MVP ,de nem fejlődök. Mit kell csinálni? A válaszokat előre is köszönöm.2016. jún. 11. 21:11
1/1 anonim válasza:
Biztos, hogy folyamatban? Ha közte van egy vesztes meccs, akkor hiába minden... Minimum 3 versengőt kell nyerni egyhuzamban, egymás után, hogy szintet lépjél. Persze nem csak ezen műlik, az egyéni teljesítmény is mérvadó.
Hogy mér nem fejlődtél még, jó kérdés. Lehet, hogy utólag a Valve elvett tőled pár rangpontot. Ismerősömet is visszasorolták, mert az egyik meccsen csalt valaki... És ez hatással volt mindenkinek a rangjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!