Segitseget szeretnek kerni! A sims 2-ben! Lefagyott a simem, csak ul az asztalnal es nem mozdul! Milyen kodot hasznaljak vagy tipp?
Hú nekem is volt ilyen, és csináltam is valamit, amitől rögtön másik helyen termett a házban és újra lehetett vele játszani, de nem ugrik be mi volt. De, ha eszembe jut, azonnal írom, csak megjelöltem most ezt a kérdést, hogy legközelebb már ott legyen a megválaszolt kérdések között és tudjak válaszolni.
Gondolom am nem működik az, jhogy kiikszeled az interakciót és abbahagyja és kitörölni se szeretnéd a simed
Velem is ez történt a múltkor. Több lehetőség is van.
1. Írd a titkos kódot (boolprop testingcheatsenabled true) - ezzel vigyázz, mert kárt tehet a játékodban - , és kattints a beakadt Simre a bal oldali Shift gombbal. Már nem emlékszem pontosan, de valamilyen Resetre kell majd rákattintani, és akkor majd előhoz egy ablakot, és ott is ugyanerre kell klikkelni.
2. Egy fórumon azt a tippet kaptam, hogy miután beírtam azt, hogy moveobjects on, töröljem ki a simet, mentsek, és lépjek ki, majd újra be. Ezzel nem törlődik ki véglegesen a Sim.
3. Van egy kód, ami, mondjuk nálam nem sikerült, elvileg a Sims 3-ban működik, de azért egy próbát megér. A kód a következő: resetSim (Sim Neve). Például, ha a Simedet Zoe Wilsonnak hívják, akkor azt kell beírnod, hogy resetsim Zoe Wilson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!