Miért van az CS:GO-ban, hogy időnként szinte szét lövöm az embereket és mégis nevetséges a találati arány?
1. Rangot mint ügyességi csoportot tartok számon, nem pedig státusz szimbólumként.
2. Csak nekem jelenik meg késve neki nem?
1.6-ba ha valaki laggolt akkor szopott. itt az szopik aki nem laggol?
így én nem élvezem ezt a játékot
napközbe 30-35 este vagy reggel 10-15
egyébként megfigyeltem hogy gyakran azok művelnek ilyeneket akiknek 70+pingjük van. semmi akadást nem mutat a mozgásuk csak nem találhatom el őket csak nagyon nehezen. de persze ő mihelyst kilép már tudja adni az 1hitet. tehát nem értem hogy akkor ha szar a netem akkor jobb lesz a cs?
Nem lesz jobb. Rendszeresen látom, hogy ha egy nagyobb pinggel (szerverátlag +100) rendelkező játékos bejut, akkor a csapat ki szokta kickelni egy idő után, nem jó játszani velük.
A rendszer is úgy van megcsinálva hogy te a hozzád közel eső szerverekre tudsz elsődlegesen kapcsolódni, ettől lesz alacsony a pinged, és ezért van minden szerver tele törökökkel vagy oroszokkal, mert mi a keleti szerverekhez tartozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!