Nem gyilkolós, szép grafikás, érdekes játékokat ismertek?
Sims4-et szeretem, és a Risen is tetszett, de az néha túl stresszes volt. Bírom az éttermes-fejlesztgetős játékokat is.
Újat keresek, valami mást. Véres ne legyen. Van tippetek?
the movies
kicsit sims feelingje van, filmeket kell rendezni :D
firewatch
ilyen tűzfigyelő állomáson vagy mert blablabla nem mondok semmit mert érdekes a történet. néhány helyen lehet félelmetes lesz de nyugi nincs semmi gyilkolászás :)
from dust
mondjuk ezzel még nem játszottam, lehet le kell gyapni 1-2 ellenséges törzset de nem biztos. a lényeg hogy formálhatod a tájat hogy a kis embereid A pontból B-be eljussanak vagy épp meg kell menteni őket egy cunamitól meg ilyenek :)
guitar hero 3
:D ha szereted a rockot akkor ez neked való. a world tour nem lett olyan jó, a 3. rész a legjobb. kicsit olyan mint a TenaciousD című film :D ha az tetszik ezt imádni fogod
ééés a legjobb, ami tuti tetszeni fog:
DOOM
xD
Subnautica - Idegen bolygón lezuhanós, víz alatti világos túlélőjáték. Gyűjtögetés, kraftolás, építés, harc annyi van, hogy kerüld a ragadozókat. :)
Tropico - (bármelyik rész 1-5) - banánköztársaság szimulátor. Viva El Presidente!
Kerbal Space Program - (ez nem szép, de legalább érdekes)- Űrkutatás, űrhajók építése, kilövése, irány a Mun és a többi égitest. Nem könnyű, van benne kihívás.
Space Engineers - Űrminecraft, csak sokkal szebb.
itt biztos találsz magadnak valami érdekeset :D
Írták már de botanicula, Machinarium, Zoo 2 Animal Park.
Szerintem a leírtak alapján ezek tetszenének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!