Scrool kérdése:
Vajon melyik játék lehet ez?
Figyelt kérdés
Régen játszottam egy játékkal de foggalmam sincs mi a címe. Ókorban vagy Középkorban játszódótt elég gyenge grafikával 1998-2001 közötti lehet a játék.Rpg vagy Szerepjáték volt nagyon nem emlékszem rá.Egy karaktert kellett irányítani és bele lehetett menni mindenki házába,ott voltak dobozok amikbe bele lehetett nézni hogy mi van benne,meg lehetett őket lopni,falra pajzsok,kardok,páncélok voltak kirakva amiket le lehetett venni.Remélem tudtok nekem segíteni :) válaszokat előre is köszönöm! :)2016. jún. 6. 21:10
1/3 anonim válasza:
Gothic 1-2
Elder Scrolls 1-2
Witcher
stb.
2/3 anonim válasza:
Ezek alapján több tucat (vagy száz?) RPG játék szóba jöhet. Egyébként az RPG szerepjátékot jelent.
3/3 A kérdező kommentje:
Ezek közül egyiksem :S Ám köszi a felvilágosítás nem vagyok valami nagy játékos mostmár ezt is tudom :D egyébként a játéknak a nézete az olyan mint a projectzomboidnak hátha hasznos infó lehet :S
2016. jún. 8. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!