Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek milyen lenne egy...

Szerintetek milyen lenne egy jó játék? Vajon milyen egy magával ragadó történet?

Figyelt kérdés
én játszottam a The Last Of Ust és igazán a lelkemre hatott hogy konkrétan bele éltem magam és az nagyon tetszett ha nem jól harcoltál a karakteredet a szemed láttára végezték ki pl mikor a "Kerregők" átharapták Elie torkát szó szerint rosszúl éreztem magam.. de visszatérve a kérdésehez szerintetek jó ötlett lenne a egy játékba ha példa a karaktered hozzád beszélne és mikor guberálsz és szeded a cuccott és elhaladsz egy szekrény mellett és nem nyitod ki akkor rád szól a kearakter hogy "láttam valamit ott..." és ott és fog arra mutattni... és láttam már játékot ami észlelte a hangodat és és képes voltál a hangoddal bekapcsolni az erőt amitől világitani kezdett a karakter keze szerintem nagyon jó lenne az ilyen és példa eszembe jutott mi lenne ha egy olyan játékban mint a The Las.. mikor tűzharc van egy zárt térben ki tudod hozni az npc (AIM) mot a sodrából hogy neked szaladjon... de te pont ezt akarod elérni és példa egy túszejtés sem kutya lenne... Várom a véleményeteket és azt hogy szerintetek milyen egy igazán jó játék persze nem kell múltiban gondolkodni róla

2015. aug. 7. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Amit a mondandód 3/4-ben mondasz, szerintem az hülyeség.

Pár játékban már van rá példa, hogy a karakter megszólal, hogy arra kell mennie, erre vissza tud menni, stb, de szerintem ezek csak a lusta játékosok seggének a teljesen felesleges kinyalása. A második ötleteddel együtt.

Ha játszol, legyen már benne fokozat és kelljen már megdolgoznod azért, amit ott is elérsz, ne tolják már a hátsód alá, mert lusta vagy bolyongani.

2015. aug. 7. 15:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Már bocsána de szerintem élethűbb lenne a játék ha tudnád ingerelni az AIM ot hisz ha te egy szobában lennél valkivel akit kevésbé kedvelsz de eldöntöd hogy nem fogod bántani és ő azt mondja neked hogy a jó anyukádat szerintem te is habozás nélkül neki ugranál mert én már unom hogy nagyrészben az npc beveszi magát egy helyre és csak lő és lő de nem jön közelebb és mondjuk az is idegesit hogy az npcen nem fogyik ki a tölténye milyen már ez ? és igen legyenek benne fokozatok de szerintem élvezetesebb lenne a játék ha a karaktered segitene persze ez csak egy kiválasztható opció lenne mint példa könnyü normál és nehéz... de azért milyen szuper már hogy a karaktered szól hogy ne tölzsd fell a Hp mindig mert lehet egy tűzharc közepén szopni fogod a kisújjad mert nem tudsz megmozdúlni mert csak egy lövést kapsz és fekszel... és szerintem ez nézőpont kérdése hogy ki hogy szereti példa rájönni magától vagy ilyesmi.. szerintem jó lenne valami új dolog a játékok terén hisz régebben el sem tudtuk képzelni hogy egy gyereket megharapnak és átváltozik de ez tette olyaná amilyen... és azért az AIM átveré mókásabbá tenné a játékot de izlések és pofonok én példa már unom ezeket a kiszámitható mozgásokat a botoktól már olyan uncsi és lehetne fejletteb mozgásuk példa ha házban vagy és nagyon magasak az amlakok akkor segítenek egymásnak felmászni és hasonlók azért szerintem élvezetes lenne egy játék ezekkel az elemekkel
2015. aug. 7. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Azzal nincs is gond.

Én arról beszélek, hogy a karakter mondja el, hogy merre kéne menni, hol látott mit és társai.

A hang irányítás meg minek? Van olyan játék, de az is semmi extra. Ne legyünk már lusták benyomni pár gombot.

2015. aug. 7. 19:53
 4/6 A kérdező kommentje:

de azért csak gondolj bele egy hororr játéknál milyen jó lenne ha csak hangra működne még az ajtó nyitás is

konkrétan felsírnál mint1 újszülött.... ám de az hogy a karakter mondja meg hogy mit csinálj én úgy gondoltam hogy mondja hogy erre menyj de igazából lehet nem is helyes utatt mond olyan érdekes lenne lagalább is nekem

2015. aug. 7. 23:46
 5/6 anonim ***** válasza:
63%
Fizikai fájdalmat okoz a szöveged olvasása. Hol tanultál te írni? Hallottál már mondatokról, tagolásról, írásjelekről?
2015. aug. 8. 00:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Elnézést hogy nem felelek meg az elvárásaidnak :D a szívem szakad meg... de tényleg, Amúgy Kárpátalján lakom és köszönöm de én a magyaron kívül beszélem az Oroszt,Ukránt,Angolt és Picikét az Olaszt :D és te fotel husszár ? mert bizonyára te nagyon sok nyelvet tudsz ám egy kérdés ha nem tetszik miért olvasod ? miért van az hogy az előtted hozzá szóló nem kötött bele helyesírásomba ? tudod miért mert őt a lényeg érdekelte és nem pattogni jött... és ha én is magyar oldalon születtem volna akkor pontosan tudnám a helyes írás szabáljait.. Ennyit rólad fotel katona
2015. aug. 8. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!