Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lehetséges hogy Herobrine volt?

Lehetséges hogy Herobrine volt?

Figyelt kérdés
[link]

2016. jún. 5. 16:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
És vajon miért írják ki minden frissítésnél?Mert nem tudják kiszedni. De én most le vidózom és koderítem mi az
2016. jún. 5. 18:06
 12/20 anonim ***** válasza:
És az nem tűnt fel hogy a fejlesztések mindig + ez + az, herobrinénél meg mindig - removed herobrine. Szóval akkor berakták, nem kiszedték? Ne legyél már nevetséges.
2016. jún. 5. 18:54
 13/20 ZsoltyD ***** válasza:

"És vajon miért írják ki minden frissítésnél?Mert nem tudják kiszedni."

Ezen most jót kacagtam :D Pont azok ne tudnák kiszedni, akik elkészítették a játékot?

2016. jún. 5. 20:51
 14/20 anonim válasza:
Azért írják a frissítések végére, hogy eltávolították, mert sok ember hisz abban, hogy Herobrine létezik. Ezzel akarják az embereket megnyugtatni vagy mifene. Bár én személy szerint nem értem, hogy miért félnek a játékosok tőle.
2016. jún. 6. 10:46
 15/20 anonim válasza:
A képet nem pehet megnézni :) ;P
2016. jún. 6. 15:14
 16/20 anonim válasza:
Nem lehet megnézni a képet ;P
2016. jún. 6. 15:22
 17/20 anonim ***** válasza:
#10-es vagyok. Szerintem pont akkora az esélye hogy benne van mint, hogy nem. Ha egy Herobrine-ról, mint "személyről" beszélünk, olyan mintha élne a játék, amit szerintem a fejlesztők nagyon jól kitaláltak.
2016. jún. 6. 18:41
 18/20 anonim válasza:
Az tényleg Herobrine. OMG
2016. jún. 8. 11:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Látom továbbra sem zavar senkit, hogy az úgynevezett Herobrine egy játék bug volt még alpha stádiumban, amikor kitöltött egy chunk, majd visszamentél, néha ott maradt a steve karakter kinézete. Persze ehhez is rém gyenge gép kellett már akkor.
2016. jún. 8. 13:10
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha nem érdekel miért kérdezed basszus? Amúgy meg menj játszani inkább, tudjuk hogy szerkesztett kép, mivel Herobrine nincs. Vagy már unalmas a Minecraft azért jössz ide szórakozni?

Nem is tudom miért fárasztom az ujjaim ilyen marhaságért, de akkor legalább ha másért nem, a szerencsétlen kicsik értsék meg hogy ne higgyenek el ilyen marhaságokat.

Herobrine nincs, egy bug volt anno amit le is írt az előttem kommentelő miként. Bár meg lehet csinálni még ma is, nekünk néhány hónapja sikerült, de az a saját karaktered, nem Herobrine. Mondjuk jó nehéz volt előhozni, kifeküdt a szerver a terheléstől, plusz jó sok bug együttállása kellett hozzá. De az is csak a saját karaktered duplikáódása volt, betöltetlen alap Steve textúrával. És nem csinált semit, egy helyben állt, rálőni se tudsz stb. Reset után természetesen eltűnt.

Modokban benne van, de csak mert felkapott lett a kitalált sztorija és a mod készítói belerakták. Pl. Karma modpackban valamelyik zombis mod beadja őt is. De ebben a pakkban mondjuk ővele lesz a legkevesebb baja a zembernek, 2500 életes zombik mellett pl.

EnderIO gépek ritkán kiírják, hogy Herobrine itt járt, de csak poénból.

A frissítésekhez is azért van odaírva hogy eltávolítva, mert poénkodnak vele, egy kultusz lett Herobrine semmi más.

2016. jún. 12. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!