Herobrine Master kérdése:
Elő fordulhat hogy herobrine esetlegesen visszatér az egyik 1.9-es verzió-ban?
Figyelt kérdés
Herobrine Herobrine Herobrine...
Sokat aggódtam a minecraft 1.9-es verzió miatt hogy talán én lehetek az első aki meglát egy fehérszemű alaktok aki talán Herobrine egy ásik loginja nyugtassatok már meg egy kevéske válasszal légyszi!
#Herobrine #visszatér?
2015. dec. 21. 15:09
1/8 anonim válasza:
Ahh. Csak egy visszatérés létezik és az nem Herobrine-é, hanem a Jedié.
2/8 anonim válasza:
Eddig se volt bent a játékban, nem hinném, hogy bele programozzák.
3/8 anonim válasza:
Az egyes válaszon besírtam annyira király! :'D
A Shop Stop 2 ide vágó jelenete után
https://www.youtube.com/watch?v=aeR0nubNXFs
megnéztem van-e Herobrine vs jedi videó a neten. Van:
https://www.youtube.com/watch?v=IqndSt2fTqw&feature=youtu.be..
4/8 A kérdező kommentje:
De én szerintem Herobrine egy hacker aki betör a világokba és mivel kiszedték lehet hogy másik loginnal tér vissza majd a minecraft 1.9-be!
2015. dec. 22. 13:23
6/8 anonim válasza:
Nem, mert Herobrinet soha nem is adták bele a játékba. Unatkozó emberek találták ki a nokedlik ijesztgetésére.
7/8 anonim válasza:
1.8 ban meg lehet már idézni command blockkal.The Diamond Minecart készített videót róla és nem fake.
8/8 anonim válasza:
7-es, az biztosan egy modbemutató videó volt. Modolatlan Minecraft-ban NEM lehet megidézni Herobrinet, és nem is lehetett soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!