Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Meg lehet valahogy nézni,...

Toma9999 kérdése:

Meg lehet valahogy nézni, hogy online vagyok-e Battle. Neten?

Figyelt kérdés
Ketten osztozunk az accounton és ha játék közbe belépnék akkor őt kidobná. Van esetleg valami módszer amivel ezt le lehet csekkolni gyorsan?

2016. jún. 5. 14:38
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem nincs
2016. jún. 5. 14:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem se.
2016. jún. 5. 14:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Csinálsz egy másik accountot és felveszed barátnak a másikat.
2016. jún. 5. 17:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Vagy az amit előttem is írtak ,hogy másik acc , vagy pedig ha fellogolsz battlenetre (akkor még nem dobja le őt a játék) és még mielőtt belépsz a játékba ráírsz az egyik ismerősödre , és innen tudhatja a másik , hogy fent vagy te is mert ő is látja a whispet. Csak azt akire ráírsz nem árt tájékoztatni a dologról.
2016. jún. 6. 08:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja mert csak akkor dobja ki ha egy játékot is elindítok?
2016. jún. 6. 14:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom , hogy azóta is működik e ez a módszer , elég rég nem voltam ilyen helyzetben de akkoriban mikor ezt csináltuk haverral akkor működött.
2016. jún. 6. 17:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Én nem hinném hogy ez működik. Ha csak battle.net-re jelentkezel be, akkor levágja battle.net-ről, és ha battle.net-en offline akkor WoW-ról is levágja. Ugyan úgy nem lehet bent egyszerre két ember egy accon.
2016. jún. 6. 20:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Mint mondtam nem tudom működik e még a dolog , én még régebben diabloval csináltam ezt haverral és akkor ez nem jelentet problémát , de szerintem ha kipróbálják azzal nem vesztenek semmit.
2016. jún. 7. 07:13
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem működik. Ugyan úgy ledob. A másik accountal meg alapvetően az a baj hogy akinek kölcsön adom az nem egy technikai zseni. Én meg csak ne csinálljak már egy másik accountot hogy az alapból is én tulajdonomban lévő accountot figyeljem vele.

Akkor marad a szerencsétlenkedés :/

Mindenesetre köszönöm mindenkinek! :)

2016. júl. 10. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!