Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyi ideig tart amíg a...

Mennyi ideig tart amíg a battle. Net shop leveszi a pénzt a számlámról?

Figyelt kérdés

K.b. 15perce tölt és nem ír ki hibaüzenetet csak tölt rendületlenül, ez normális?

Junior kártyás fizetés, forintos számláról.

2013. nov. 25. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Szinte azonnal érvényesülnie kéne (1 percnél tovább sosem tartott nekem). A jó hír, hogy ha nem jön ennyi idő alatt akkor már nem is fog, tehát újrapróbálhatod, azt hiszem.
2013. nov. 25. 20:04
 2/3 Csiß ***** válasza:
Kell ott lennie valami "vásárlási előzmények" résznek.Gondolom ott jelzi,hogy sikeres volt-e a vásárlás vagy sem.
2013. nov. 25. 20:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a Blizzard csak Debit/Credit (dombornyomott) kartyat fogad el (ezek nem junior kartyak; ha jol tudom 24 even felulieknek automatikus vagy egy adott penzosszeg felett ha a kartyan van akkor valaszthato lehetoseg). Maga a fizetesnek (ameddig tolt) kb. 1 sec utanna az ellenorzes az 72h is lehet (ilyenkor irja hogy Penging; nekem meg 24h tobb nem volt).

Nezd meg a Payment History reszt ha ott nincs pending akkor probald ujra.

2013. nov. 30. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!