Hogy nem törték még fel a Need For Speedet?
Figyelt kérdés
Általában minden játékot feltörnek közvetlenül azután, hogy megjelenik, de a Need for Speedet mégse. Miért?2016. jún. 5. 09:25
1/14 anonim válasza:
Most már nem nagyon fogják feltörni az új játékokat, a pénzesebb kiadók, denuvo-val levédetik a játékokat, az meg megszivatja rendesen a releaser teameket, és nem csak az nfs ilyen, hanem a fifa, a battlefield 1 is biztos ilyen lesz, a mostani Doom is ilyen, a jövőhéten megjelenő mirror's edge catalyst is ilyen
2/14 anonim válasza:
Több mint valószínű, hogy az összes nagynevű/nagymúltú játékbrandek új részei ilyen védelem alatt fognak állni. Ja igen élő példa a far cry primal-t se törték fel, és nem is nagyon fogják még egy jó darabig
3/14 anonim válasza:
Division törès sincs, úgy tűnik jófele halad a szoftvervèdelem
4/14 anonim válasza:
Jaja, én is olvastam, hogy a wareznek vége.
Kár, főleg hogy demot se adnak ki.
5/14 anonim válasza:
Jófele a nagy szart.
A warez egy nagyon jó dolog, mert ki lehet próbálni ezeket az undorító buggos foshalmaz játékokat, hogy ne szivassanak meg, hogy egy félkész szart kell venned, amit még tonna számra kell foltozni hónapok után is... Menjenek a francba.
Na meg pont egy NFS -t megvenni kipróbálás nélkül... soha!
6/14 A kérdező kommentje:
Az oroszok majd rácáfolnak mindenre :))
2016. jún. 5. 16:09
7/14 anonim válasza:
A GTA5-nek is "modern" védelme volt... Még is feltörték...
8/14 anonim válasza:
Vagy az is lehet, hogy túl nehéz, és egy NFS nem éri meg az időt meg energiát, leglaábbis én el tudom ezt képzelni, én sem törném magam egy nfs feltörés maitt, ha egy ilyen csapat tagja lennék.
9/14 anonim válasza:
A demóknak kellene visszatérniük, és akkor nem lenne szükség a warezra. Amit a játékipar jelenleg csinál az a pofátlanság alatt egy mocsárban vergődik, de ettől függetlenül nem rossz hogy végre sikerül normálisan levédeni a játékokat. Magyarországon élünk, csóró retek magyar fizetésből, nekünk drága a játék, de pl. amerikában aprópénz. Mi szívunk, és sz***r is ami ezen iparon belül történik, de én ettől függetlenül úgy gondolom hogy jó a Denuvo úgy ahogy van.
10/14 anonim válasza:
Kiegészíteném a mondandómat még annyival, hogy a játékok tökéletes védelmével párhuzamosan kellene biztosítani a játékosoknak demókat. Mivel a játékfejlesztők ugyanazt a sz***rt adják már el hatszázadjára csak épp átfestik meg kisminkelik, így jogunk lenne eldönteni hogy megvesszük e a terméküket vagy sem. Véleményem szerint nem a lopás a megoldás erre a punnyadt vérszívó kereskedelmi polipra, hanem az, hogy maga az eladó biztosítson minőségi terméket. Ami soha nem fog megtörténni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!