Próbálta valaki már az új need for speedet?
Figyelt kérdés
Ma indult a zárt béta, aki próbálta hogy tetszett neki?Mert szerintem egész jó lesz,nagyon hasonlit az underground 2-re meg a most wantedre,ami nagyon bejön az hogy élő szereplösek az átvezetők nagyon jók.
Végre az utóbbi pár év szörnyü játékai után végre kapunk egy igazi need for speedet.
2015. okt. 2. 22:41
1/3 Jófej:D válasza:
Szerintem nem rossz csak úgy csinálták meg a játékot hogy nagyon feltűnő a nem olyan jó grafika. (startnál a földön van a kamera.) Az se tetszik hogy le tud merülni az energia, de egy próbát megér.
2/3 A kérdező kommentje:
csak az a baj mindig kidobál connect errorral
2015. okt. 3. 15:02
3/3 Jófej:D válasza:
Nekem most elveszett minden mentésem :( Szerencsére még nem játszottam vele sokat.
És a legfontosabbat kihagytam: (szerintem) Az egész játékot elrontatták azzal hogy ilyen rövidek a szintek. legalábbis az elején. Remélem később majd normális szintek is lesznek mert az első fél órában több a töltőképernyő mint a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!