Diablo III szerver emulátort próbálta valaki?
Nem egyszerűbb ha nézel youtube-os videókat?
Amúgy *reklám következik*... ajánlom alternatívának a Path of Exile című játékot, az teljesen ingyenes.
Oké... miaz amit nem tudsz meg a trial-ból meg a skillek, gear és különbőző game feature-ök videóiból?
Nem szivatni akarlak csak láthatóan senki nem tudja.
És ha az emulátorral játszol is lekell töltened a klienst ami ugyanakkora mint az eredeti plusz még a szervert is ami még egyszer legalább akkornák kell hogy legyen.
Így van !
Megéri megvenni én egyáltalán nem csalódtam benne anno és még mai napig hosszú órákat nyüstölöm adventure modban.
Annak ellenére ,h mennyien lehúzták meg ,h milyen ostoba lett meg butult az 1hez 2höz képest.Nos én játszottam az összessel és valóban sokkal nyitottabb ,bonyolultabb volt a 1,2 tő ,de a 3 azért mert átláthatóbb és néhol egyszerűbb lett nem feltétlenül rossz sőt szerintem a hack and slash rpgék koronázatlan királya.Fantasztikus a grafikai megvalósítás művészi igazi blizard termék.Még órákat mesélhetnék róla ,de minek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!