Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ahri vagy Karthus kezelhető...

Ahri vagy Karthus kezelhető könnyebben mid/top lane-n? (mielőtt jönnek az ilyen kommentek, h "az a jobb amivel tudsz játszani blabla", nem, nem azt kérdezem melyik a jobb, hanem melyik az egyszerűbb elsőre)

Figyelt kérdés

2016. jún. 2. 20:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

És másfél hét alatt lettél 22-es szintű lvl1-ről? Komolyan ennyire csökkentették az xp követelményt?

Szánalmas ez a rito-tól.

2016. jún. 6. 02:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen, ennyire csökkentek, ilyen gyorsan tudsz fejlődni, ha naponta többször játszol. Még napi 1-2 játékkal is elég hamar tudsz szinteket lépni. XP-t tudsz szerezni egy csomót, de IP-t meg alig kapsz sokszor.
2016. jún. 8. 10:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem westen van egy kis accom ami lvl7-es. Lusta voltam felhúzni, de olyan 2-3 hete eszembe jutott ez. Mentem ott 2-3 meccset 1w 2l és egy szintet nem léptem.
2016. jún. 8. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!