Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Battlefield 4 vagy Darksiders 2?

Gordonid kérdése:

Battlefield 4 vagy Darksiders 2?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a kettő játék merőben eltér egymástól. Nekem sajnos jelenleg csak az egyikre van pénzem, tehát sajnos választanom kell. Előnyöket és hátrányokat kérnék, ha lehet(játékidő, grafika, élvezhetőség stb.). A válaszokat előre is köszönöm!
2016. jún. 2. 16:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Battlefield 4-ről nem tudom mit lehet mondani. Multis lövölde mint az előző részei. A Darksiders 2 szerintem megéri az árát. Több órányi játékidő főleg ,hogyha maximálisan mindent össze akarsz benne gyűjteni. A grafika a maga stílusában szép. Nekem nagyon bejött mert szeretem a hack and slash műfajú játékokat.
2016. jún. 2. 17:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is a Darksiders 2. Általában az első részét szokták isteníteni, de az egy nagyon egyszerű játék a folytatásához képest. A 2 mindenben több, jobb, szebb, tartalmasabb.
2016. jún. 2. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!