Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Battlefield 3 játékban miért...

Battlefield 3 játékban miért van az hogy nekem egy emberbe legalább 5 lövedék kell, de belém 1 is elég?

Figyelt kérdés

Kicsit irritáló hogy ugyan azzal a fegyverrel engem meglőnek 1x és végem pedog 100hp-m van.

A játékot pár napja kezdtem így van pár dolog ami furcsa cs:go után.

2016. máj. 29. 13:26
1 2
 1/19 meszike91 ***** válasza:

1. Sokat számít mennyi tapasztalatod van a fegyverrel. 100 óra után sokkal jobban tud valaki célozni, mint először.

2. Ha 1 lövedékkel lőttek le, akkor az cheater volt. De szerintem csak te érzékelted rosszul.

3. Sok macrozó nyomorék van. Macro mellett nincs visszarúgás. Hivatalosan csalásnak számít, de senki nem tesz ellene semmit.

2016. máj. 29. 13:33
 2/19 A kérdező kommentje:
talán már van 10 órám, sok a csaló?
2016. máj. 29. 13:48
 3/19 anonim ***** válasza:
10 óra még nem sok, ha meg fejbe lőnek, akkor elég az az egy is.
2016. máj. 29. 14:12
 4/19 A kérdező kommentje:
ÁHH! Itt is csalnak! Megy a paraszt előttem, elkezdem lőni szépen kulturáltan vagy a tár fele belement szaggatottan megfordul 1 lövést lead és csá! Még rosszabb mint a cs:go pedig az se kutya!
2016. máj. 29. 16:25
 5/19 anonim ***** válasza:
Azért a bf mellet legyen szólva, elég jól visszaszorították a csalókat. A bf4-ből mostanában többször is visszamentem zúzni a bf3-ba és meglepődtem, hogy nincs több csaló, mint a 4-ben. Igazi nagy csaló, előfizetéses és ban garanciát nyújtó aim és wallhack programmal kevesen nyomulnak, inkább az a baj, hogy a játékosok 80% makrózik! Egy éve még elérhető volt az EA oldalán egy körgrafikon, amin országra lebontva szerepeltek a makrózó cheater-ek. Magyarországon kevesen makróznak, de nyugaton és Oroszországban szinte mindenki. A grafikon szerint az egész világról a csalók 70%-a Németországból, Ausztriából, Angliából, Franciaországból, Oroszországból, Ukrajnából, Hollandiából játszik, Amerika és Kanada rajta sem volt, csak igen csekély arányban.
2016. máj. 30. 08:48
 6/19 anonim ***** válasza:
Ja, próbálj meg hivatalos szervereken játszani, ott talán kevesebben csalnak és ha találsz egy megbízható szerót, azt rakjad a kedvencek közé. A JAH és a WBKS szerverei nagyon jók. A "nagy" magyar szervereken sok a jól játszó profi magyar és lenypmják, elveszik a kedvét a kezdőknek. keress olyan szerókat, ahol rank limit van és noob szerver. Oda a magas rangú profikat nem engedik be, lehet játszani.
2016. máj. 30. 08:53
 7/19 A kérdező kommentje:
A battlelog oldalán keresem a szervert, de fura mert azt ítrák hogy max rang 60 de a tag 100-assal vígan fent volt.
2016. máj. 31. 23:57
 8/19 A kérdező kommentje:
Most is voltam 2 szerón is oldalva jövök a csávónak leadok rá 2 lövést (1 minden bizonnyal fejre ment mert nagyon lowos lett) de őr áámránt és 1hit. aek-el. én is azzal voltam. és nem 1 csávó csinálta. ez nem lehet profizmus, a punkbuster is annyit ér mint a vac. szart-se! egyszerűen nem lehet így játszani. persze volt amikor nem volt hacker és tök jól ment minden, konkrét stat-om volt. de ez 10ből 2x ha van. még rosszabb mint a cs! mert ott legalább kevesebb helyről lőhetnek el a csalók.
2016. jún. 1. 01:23
 9/19 meszike91 ***** válasza:

Sokat játszok. Tény hogy vannak csalók, de azért annyi abszolút nincs, mint amennyiről te beszélsz.

A one shot pedig kifejezetten ritka, maximum aimbot szokott lenni.

Nézd a gyilkosod szintjét. Ha magasabb szintű, akkor nem valószínű hogy csalna. Nem éri meg kockáztatni egy felfejlesztett profilt. A csalók 90%-a kezdő.

Egyébként vannak nagyon profi játékosok. Nekem 1000 óra után sem egyértelmű, hogy ki a csaló. Biztos vagyok benne, hogy te a 10 óráddal végképp nem tudod megmondani. Engem is csalóztak le sokszor, pedig soha nem használtam semmit. Van hogy a másik jobb, el kell fogadni!

Ha valóban csaló van a szerveren, akkor az sokaknak feltűnik, nem csak neked. Amig csak te gondolod csalónak, akkor szinte biztos, hogy tévedsz. A csalókat hamar kiszavazzák. Ha meg nincs votekick, akkor hagyd el a szervert.!

2016. jún. 1. 01:53
 10/19 A kérdező kommentje:

Ha tudtok normális magyar szervert akkor irjátok már le pls. Nem baj ha vannak profik, annó cs1.6-ot is így tanultam meg.(bár az hatványokkal egyszerűbb játék :D)

Csak tényleg ne legyenek csalók.

2016. jún. 1. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!