Battlefield 3 játékban miért van az hogy nekem egy emberbe legalább 5 lövedék kell, de belém 1 is elég?
Kicsit irritáló hogy ugyan azzal a fegyverrel engem meglőnek 1x és végem pedog 100hp-m van.
A játékot pár napja kezdtem így van pár dolog ami furcsa cs:go után.
1. Sokat számít mennyi tapasztalatod van a fegyverrel. 100 óra után sokkal jobban tud valaki célozni, mint először.
2. Ha 1 lövedékkel lőttek le, akkor az cheater volt. De szerintem csak te érzékelted rosszul.
3. Sok macrozó nyomorék van. Macro mellett nincs visszarúgás. Hivatalosan csalásnak számít, de senki nem tesz ellene semmit.
Sokat játszok. Tény hogy vannak csalók, de azért annyi abszolút nincs, mint amennyiről te beszélsz.
A one shot pedig kifejezetten ritka, maximum aimbot szokott lenni.
Nézd a gyilkosod szintjét. Ha magasabb szintű, akkor nem valószínű hogy csalna. Nem éri meg kockáztatni egy felfejlesztett profilt. A csalók 90%-a kezdő.
Egyébként vannak nagyon profi játékosok. Nekem 1000 óra után sem egyértelmű, hogy ki a csaló. Biztos vagyok benne, hogy te a 10 óráddal végképp nem tudod megmondani. Engem is csalóztak le sokszor, pedig soha nem használtam semmit. Van hogy a másik jobb, el kell fogadni!
Ha valóban csaló van a szerveren, akkor az sokaknak feltűnik, nem csak neked. Amig csak te gondolod csalónak, akkor szinte biztos, hogy tévedsz. A csalókat hamar kiszavazzák. Ha meg nincs votekick, akkor hagyd el a szervert.!
Ha tudtok normális magyar szervert akkor irjátok már le pls. Nem baj ha vannak profik, annó cs1.6-ot is így tanultam meg.(bár az hatványokkal egyszerűbb játék :D)
Csak tényleg ne legyenek csalók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!