1/5 anonim válasza:
Biztos, hogy 360-at? Ugye tudod, hogy a gyártását már leállították? Szóval új játékok már nem nagyon fognak jönni rá.
2/5 anonim válasza:
Ha van jövedelmed+ konzol pàrti vagy akkor vegyèl egy xbox onet vagy Ps4et havi 20x reszletre kb 6ezer minden szolgáltatásnál.
3/5 unumx válasza:
Ha xbox one mellett döntenél, arra is van lehetőséged, hogy újracsomagolt árut vásárolj, ami azt jelenti, hogy teljesen új xboxot tudsz venni olcsóbban. Az újracsomagolt áruk az esetlegesen csomagolás sérült, vagy gyári hibás termékek javított verziója, amelyeken kicserélik a burkolatot sőt vadi új kontrollert is tesznek a csomagba.
4/5 anonim válasza:
Szerintem inkább One-t vegyél ha teheted. Én is arra gyűjtök, nekem 360-am van. Nagyon kevés játékot dobnak már ki rá.
5/5 Gryphon válasza:
arra figylej h NE xbox-ot vasarolj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!