Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki tud Cs go-val kapcsolat...

Valaki tud Cs go-val kapcsolatban segíteni?

Figyelt kérdés
szval meg akarom venni ezt a cs go-t a steamem de nem értek ehhez a multiplayer játékokhoz, szval ha valaki elmondaná a lényeget azt megköszönném, meg hogy miről szól mit kell csinálni a játékban hogy nyerjünk.

2016. máj. 31. 16:19
 1/5 Amarok Tonrar ***** válasza:
Lőni kell benne.
2016. máj. 31. 16:27
 2/5 Papi Gonzales ***** válasza:
le kell lőni helyzettől függően a rosszarcúakat vagy szépfiúkat...időnként robbantani se árt
2016. máj. 31. 16:29
 3/5 anonim ***** válasza:
2016. máj. 31. 16:46
 4/5 anonim ***** válasza:

két frakció van, terroristák (T) és terrorelhárítók (CT). pályától függően változóak a feladatok, vannak a bombás pályák, azokon a terroristáknak le kell rakniuk a bombát (vagy megölni minden a CT-t), a CT-k feladata az hogy megakadályozzák ezt azáltal hogy megölik az összes terroristát vagy a már élesített bombát hatástalanítják. Vannak túszos pályák, ezeken a terrorelhárítóknak kell kiszabadítaniuk minél több túszt vagy meg kell ölniük a terroristákat, értelemszerűen a terroristák feladata megakadályozni hogy a CT-k megöljék őket vagy kiszabadítsák a túszokat. a túszok sebzéséért, megöléséért pénz levonás jár. van még pár játékmód, a kedvencem az amikor a cél az hogy minél hamarabb elérje valaki az arany kést és öljön is vele. ez úgy zajlik hogy a két csapat nem körönként megy, ha meghalsz újra éledsz. a lényeg hogy alapból van 1 fegyvered, amikor ölsz akkor másik fegyvert kapsz és ez így megy addig amíg meg nem kapod az arany kést. ha azzal ölsz akkor nyert a csapat illetve te :) van még pár mód de azok nem olyan fontosak. tudsz szintet lépni, ha elérsz egy bizonyos szintet akkor mehetsz versengőre. ez azért jó mert 5v5 van, sokkal átláthatóbb a meccs, nem olyan kaotikus. persze az oroszok itt is tudnak csodát művelni :D

itt van baráti tűz azaz tudod sebezni illetve megölni a társaidat is szóval vigyáznod kell kire lősz. ha ölöd a társaid akkor kitiltást kapsz. ha valamilyen cheatet használsz egy idő után VAC bannt kapsz ami azt jelenti hogy soha többé nem tudsz majd neten játszani azzal a fiókkal tehát újra meg kell venned a játékot másik fiókra.

a lényeget szerintem elmondtam, majd játék közben belerázódsz.. én személy szerint nem nagyon kedvelem, max haverokkal jó. egyedül uncsi és néha frusztráló :D meg én inkább Battlefield párti vagyok. időtöltésnek ez se rossz. jó szórakozást és sikerekben gazdag játékmenetet :)

2016. jún. 1. 01:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

4. jó összefoglalás.

Lényeg: megveszed, végig csinálod az oktató pályát, utána menj el könnyedezni (én a tartalék pályákat preferálom, mert aktívon szinte mindig csak dust 2 van), ott kicsit hozzászoksz a játék mechanikájához, hova kell állni, hogyan kell lőni stb.

Youtube-on van War Owl nevű videós, neki rengeteg videója van cs:goról, kifejezetten kezdőknek is szólók, hova kell állni, mit kell csinálni, hova érdemes benézni, stb. Ezeket nem árt átrágni, próbálni leutánozni, még ha nem is túl nagy sikerrel.

2016. jún. 1. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!