Valaki tud Cs go-val kapcsolatban segíteni?
két frakció van, terroristák (T) és terrorelhárítók (CT). pályától függően változóak a feladatok, vannak a bombás pályák, azokon a terroristáknak le kell rakniuk a bombát (vagy megölni minden a CT-t), a CT-k feladata az hogy megakadályozzák ezt azáltal hogy megölik az összes terroristát vagy a már élesített bombát hatástalanítják. Vannak túszos pályák, ezeken a terrorelhárítóknak kell kiszabadítaniuk minél több túszt vagy meg kell ölniük a terroristákat, értelemszerűen a terroristák feladata megakadályozni hogy a CT-k megöljék őket vagy kiszabadítsák a túszokat. a túszok sebzéséért, megöléséért pénz levonás jár. van még pár játékmód, a kedvencem az amikor a cél az hogy minél hamarabb elérje valaki az arany kést és öljön is vele. ez úgy zajlik hogy a két csapat nem körönként megy, ha meghalsz újra éledsz. a lényeg hogy alapból van 1 fegyvered, amikor ölsz akkor másik fegyvert kapsz és ez így megy addig amíg meg nem kapod az arany kést. ha azzal ölsz akkor nyert a csapat illetve te :) van még pár mód de azok nem olyan fontosak. tudsz szintet lépni, ha elérsz egy bizonyos szintet akkor mehetsz versengőre. ez azért jó mert 5v5 van, sokkal átláthatóbb a meccs, nem olyan kaotikus. persze az oroszok itt is tudnak csodát művelni :D
itt van baráti tűz azaz tudod sebezni illetve megölni a társaidat is szóval vigyáznod kell kire lősz. ha ölöd a társaid akkor kitiltást kapsz. ha valamilyen cheatet használsz egy idő után VAC bannt kapsz ami azt jelenti hogy soha többé nem tudsz majd neten játszani azzal a fiókkal tehát újra meg kell venned a játékot másik fiókra.
a lényeget szerintem elmondtam, majd játék közben belerázódsz.. én személy szerint nem nagyon kedvelem, max haverokkal jó. egyedül uncsi és néha frusztráló :D meg én inkább Battlefield párti vagyok. időtöltésnek ez se rossz. jó szórakozást és sikerekben gazdag játékmenetet :)
4. jó összefoglalás.
Lényeg: megveszed, végig csinálod az oktató pályát, utána menj el könnyedezni (én a tartalék pályákat preferálom, mert aktívon szinte mindig csak dust 2 van), ott kicsit hozzászoksz a játék mechanikájához, hova kell állni, hogyan kell lőni stb.
Youtube-on van War Owl nevű videós, neki rengeteg videója van cs:goról, kifejezetten kezdőknek is szólók, hova kell állni, mit kell csinálni, hova érdemes benézni, stb. Ezeket nem árt átrágni, próbálni leutánozni, még ha nem is túl nagy sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!