Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gta 5-el hány évesek játszanak...

Gta 5-el hány évesek játszanak leginkább?

Figyelt kérdés
Van olyan aki már felnőtt?

2016. máj. 30. 06:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok, gyerek korom óta játszom mindenféle játékkal pl: Doom (1-2-3), tomb raider, wolfenstein, COD, GTA széria, de még a Postalt is megejtettem(alsósként)...és még sorolhatnám a játékokat(de volt még persze pacman, mario, stb)

Már egészen kis korban elkezdtem az egyszerűbb játékokkal játszani (elvileg 2-3 éves koromban) Illetve még a nintendon is ott volt.

Felfelé szerintem nincs korhatárhoz kötve egyik játék sem. Persze vannak játékok, amik nem ajánlottak gyerekeknek, túl brutális, túl agresszív, sok vér stb, vagy pedig magát a storyt nem érti még; de ezek nem csak játékoknál, hanem filmeknél is megvan.

Nem vagyok pszichopata, semmi ilyesmi (vagy csak nem tudok róla??? hmmm xDD )

Inkább az irritál néha, hogy sokan úgy tekintenek a játékokra, hogy az gyerekeknek való, holott nem! Nem tudom miért elítélendőbb az, aki játszik, mint aki egész nap a TV előtt ül? Persze ki hogy tekint a játékokra, de találkoztam ilyen emberekkel...

Lényegében ugyan úgy egy kikapcsolódás, mint bármi más

pl. mamán csodálkozott azon, hogy gép előtt dolgozni?? Szegény 1 kis faluban él (már öreg), kicsit lemaradt, nem haladt a korral és neki pl. ez meglepő, mert neki a kétkezű munka van valahogy az előtérben - játékokra pedig gondolhatjátok hogy tekint :D; viszont szerintem idővel változni fog az átlag vélemény róluk, inkább időseknél/idősebbeknél van meg ez a gondolkodásmód (vagy aki nem játszott)

Nem tudnék konkrét határt mondani, de lehet megkockáztatnám, hogy 40 év felett már jóval gyakoribb, de már találkoztam 50 éves játékossal is :D

Személy szerint nálam a durvább játékok nem okoztak semmiféle hatást, élveztem, de mindig tudtam, hogy játék... persze ez nem azt jelenti, hogy másokra sem lehet hatással! Már gyerekműsort is tiltottak be, mert pl. sok gyerek azt hitte tud repülni :/

Persze a szülőnek kell megítélnie, hogy a gyereke mivel játszhat és mivel nem, illetve, hogy mennyit. Egyes statisztikák szerint nem okoznak agressziót, sőt van ami azt mondja, hogy segít a feszültséget levezetni és régen is voltak pszichopaták. Más statisztikák pedig az ellenkezőjét mondják, ráfogják. De 100%-ban úgy sem lehet eldönteni, hogy melyik igaz és melyik nem, illetve mennyi igazság van bennük

Kérdésedre válaszolva pl én és még viszonylag sok ismerősöm (kb velem egykorúak) is játszanak vele.

2016. máj. 30. 14:34
 12/14 anonim válasza:
21/L lány vagyok és énis imádom! :) mindig teszek bele ezt azt most épp egy Ikarussal tolom :33
2016. dec. 19. 22:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, elfelejtetted odaírni, hogy lány vagy. Ez egy elhagyhatatlan információ. Másként hogyan akarnád az egódat csillogtatni a szádat meg virslikkel feltölteni?
2016. dec. 20. 06:42
 14/14 anonim válasza:
Oda van irva te virsli szájú ;)
2016. dec. 20. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!