Gta 5-el hány évesek játszanak leginkább?
Figyelt kérdés
Van olyan aki már felnőtt?2016. máj. 30. 06:24
2/14 anonim válasza:
GTA részekkel mindenki játszik. Számtalan nagymamát leültettük elé videó van. De ott van Zsgames videós.
3/14 anonim válasza:
Nincs korhatárhoz kötve. Ami a doboz alján van (18+), az csak javaslat.
5/14 A kérdező kommentje:
Én 19éves vagyok,köszönöm a válaszokat:) csak azt nem tudom fel fogni hogy a szülők hogyan engedhetik meg a gyereknek hogy, olyan játékkal játszon ami véres illetve +18.de szerintem velem van a baj:)
2016. máj. 30. 08:04
6/14 anonim válasza:
#5: Nálunk nagyon alacsony szintű a játékkultúra, a legtöbb szülőnek fogalma sincs róla, hogy léteznek felnőtteknek szóló játékok.
Vagy pedig pontosan tisztában vannak azzal, hogy ez csak játék, és nem lesz a gyerek pszichopata sorozatgyilkos attól, hogy erőszakos játékokkal játszik.
7/14 anonim válasza:
én 16 évesen játszottam először
8/14 anonim válasza:
21 vagyok, de ha belenézünk multiba, az ember azt gondolná, hogy csak 12 évesek játszanak vele :P
9/14 anonim válasza:
Szerintem elég változó, nem igen lehet így belőni. Én 8 évesen kezdtem a GTA VC-vel, jelenleg 19 vagyok és még mindig a GTA sorozat a kedvencem.
10/14 anonim válasza:
Sajnos nagyon sok kölyök. Ez nem volna gond, ha a multihoz nem férnének hozzá vagy kulturáltak lennének. Szóval mint a multis játékok esetében úgy általában. Elvileg egyébként épp a felnőtteket célozza (a korhatárbesorolás 18-as). Én már akkor is 23 voltam, mikor az előző generációs konzolokra megjelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!