Mi ez a sok szemét Steamen?
A napokban elkezdtem új játékokat keresni, amiket eddig még nem játszottam. Kipróbáltam a steam queuet, ami naponta 12 random játékot mutat. Végigmentem már vagy 30 ilyen sorozaton és 12ből 9 anime visual novel dating sim szarság, a maradék 3 meg olyan mobiljáték, amit már a mobilomon is 2 perc alatt meguntam. Ilyenek manapság az emberek igényei? Valaki hazajön munkából és megy anime tankokkal randizni?? Hogy süllyedhet ennyire mélyre? Manapság már komolyan csak 10 éves kis fiúk meg lánykák játszanak?
Tudna nekem valaki egy jó játékot ajánlani? Semmi Fallout, Skyrim, Witcher, L4D, CSS, ezeket a nagy neveket mind ismerem és játszottam is. Valami kevésbbé ismert, de mégis jó játékot tud valaki?
Spec ops-ot ismerem, sokan ajánlották is már, de valahogy soha nem jutottam el odáig, hogy ki is próbáljam. Most így hirtelen nem ugrik be kép sem a játékról, de majd adok neki egy esélyt.
Amúgy a háborús játékok nem szoktak annyira lekötni. Van 1-2 igazán jó, de az soha sem volt az én stílusom. Ha van benne coop, akkor az előny.
De nagyon játékfüggő, hogy most tetszik-e az adott témakör vagy sem. Mondjuk rühellem a cs:go-t, de van pár ezer órám css-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!