Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy tartsam vissza azt hogy...

Hogy tartsam vissza azt hogy flameljek és trollkodjak a a league of legends játékban?

Figyelt kérdés
Most kaptam egy 14 napos bannt a diamond-os accountomra mivel rendszeresen flamelek és trollkodok rankeden, de annyira fel***nak mindig hogy nem tudom megállni hogy ne trollkodjak,flameljek. Csak Draven-el szoktam játszani mivel adc main vagyok és Draven el játszom a legjobban, de néha olyan supportot kapok hogy instant betrollkodom az egész játékot. 20. percben 0/13/2 brand support meg ilyenek...

2016. máj. 29. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt a pszichiátereddel beszéld meg. Ha pontosan tudod, hogy rosszat csinálsz, de csakazértis folytatod, az már nem poén, hanem függőség, vagy kényszerbetegség. Ha engem felhúz egy játék, kilépek belőle.
2016. máj. 29. 11:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Lépj ki, vagy ne játszál vele! Rosszabb esetben töröld le.
2016. máj. 29. 11:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem akik ezt csinálják egy játékban pszichológusra szorulnak. Kicsit sem normális viselkedés.
2016. máj. 29. 11:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Gondolkozz el rajta hogy mi a fnak játszol ha még csak nem is élvezed..
2016. máj. 29. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!