Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van egy olyan program, amin...

Van egy olyan program, amin ki lehet választani a játéknak a felbontását?

Figyelt kérdés
Most azon töröm a fejemet, egy játék nekem lassan megy, és nincs benne felbontás beállítás. Egy programra gondoltam amin ki lehet választani az alkalmazást és a kiadott felbontást választani. Az alkalmazásnak a tulajdonságában csak 640x480-es kép van megadva a Kompatibilitás fülben. Létezik egy ilyen program?

2016. máj. 28. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:
ha nvidia kártyád van, akkor ott a geforce experience, amivel a játék indítása előtt megadhatod a beállításokat.
2016. máj. 28. 21:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Nincs a játék mappájában egy launcher (pár játéknál azzal kell beállítani, mivel játékon belül nem lehet) vagy valami .cfg fájlt? Mert akkor azt se perc alatt át lehet írni.
2016. máj. 28. 22:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Tudom hogy a cfg-k be át lehet írni de sokszor nehéz keresgetni ezért kellene egy program
2016. jún. 5. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!